PET PET

Diskusia k Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6 WiFi Dark Gray

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6 WiFi Dark Gray - Tablet

Diskusia k Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6 WiFi Dark Gray

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6 WiFi Dark Gray, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6 WiFi Dark Gray ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6 WiFi Dark Gray vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, dá se tablet využít jako sekundární monitor k PC ?

Dobrý den, kdy přibližně bude dostupné příslušenství - obal a obal s klávesnicí. Děkuji.

Dobry vecer je aspoň predbezna informace pro všechny kdo uz predbezne objednali samsung tab s 8 ultra ? Dekuji za odpoveď.

Potrebujem novy adapter na Samsung Tab S8 ultra ?

Dobrý deň chcem sa spýtať ešte včera bol tablet ten istý,ale rozdiel bol v cene za 1179€ a RAM až 12 GB a aj puzdro s klávesnicou zadarmo k tomu a dneska už len cez 1200€ a RAM len 8 GB. Bola to len chýba a už je to stiahnuté alebo do budúcnosti príde aj ten typ s 12 GB RAM,ale nechce sa mi veriť,že bola stanovená cena 1179€ a pri 8GB je cez 1200€. Škoda,že som nestihol včera zareagovať.

P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií