AD elektro Star Wars

Diskusia k Samsung Galaxy Z Flip3 5G 128GB zelený

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy Z Flip3 5G 128GB zelený - Mobilný telefón

Diskusia k Samsung Galaxy Z Flip3 5G 128GB zelený

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Samsung Galaxy Z Flip3 5G 128GB zelený, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Samsung Galaxy Z Flip3 5G 128GB zelený ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Samsung Galaxy Z Flip3 5G 128GB zelený vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Som sklamaný z obchodnej praktiky ..... Zariadenie v hodnote 1050€ a je potreba doobjednať adaptér. Aký to má ekologicky dôvod , pokial prechádzam na výmenu zariadenia (akcia priamo od Samsung) kde tel. odovzdam v komplet balení , a nový bez adaptéra .... Teda je potreba ho dokúpiť , naozaj by ste mohli aspoň poskytovať ak už ho nechcete dávať v cene zariadenia aspoň kupón na 50% zľavu ! Takto to vnímam ako zákazník len ako ďalšie ťahanie peňazí z vrecka.

V parametrech Samsung Galaxy Z Flip3 5G 128GB není uvedeno, zda má tento telefon NFC. Poměrně dnes důležitý parametr.

Dobrý den Samsung k telefonu nabízí záruku Samsung Care+ na rok zdarma. Platí to i u telefonu zakoupeného u Vás? Děkuji za informaci.

P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií