AD elektro Star Wars

Diskusia k Samsung ochranné puzdro pre Galaxy Tab S7 – ružové

Zobraziť katalóg
Samsung ochranné puzdro pre Galaxy Tab S7 – ružové - Puzdro na tablet

Diskusia k Samsung ochranné puzdro pre Galaxy Tab S7 – ružové

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Samsung ochranné puzdro pre Galaxy Tab S7 – ružové, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Samsung ochranné puzdro pre Galaxy Tab S7 – ružové ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Samsung ochranné puzdro pre Galaxy Tab S7 – ružové vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, pasuje tento obal i na Samsung galaxy tab S7 fe? Předem děkuji za odpověď

Dobrý deň, v jednej odpovedi ste uviedli, že tento obal nie je kompatibilný s tabletom S8, len sa chcem opýtať prečo nie, keď toto púzdro Samsung Galaxy Tab S8 Priehľadné puzdro Note View čierne https://www.alza.sk/samsung-galaxy-tab-s8-priehladne-puzdro-note-view-cierne-d6976208.htm sedí aj na S7 a aj na S8. Podľa mňa to len nie je uvedené v špecifikách pretože tab s7 bol na trhu skôr. Ďakujem za odpoveď

Dobrý den, pasuje pouzdro i na samsung galaxy tab s8? Předem děkuji.

Dobrý den, pasuje tento obal i na Samsung Galaxy Tab S7+ WiFi černý.

P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií