AD elektro AD elektro

Diskusia k SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX Vega 64 8 G HBM2

SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX Vega 64 8 G HBM2 - Grafická karta

Diskusia k SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX Vega 64 8 G HBM2

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX Vega 64 8 G HBM2, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX Vega 64 8 G HBM2 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX Vega 64 8 G HBM2 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat. zda je záruka pro podnikatele zkrácená nebo plná? (například jako dell xps, zdroje, jiné grafické karty...) Děkuji

ASUS ROG STRIX GAMING GeForce RTX2060 O6G nebo tuhle ? Která je podle vás lepší ?

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať na túto grafickú kartu lebo v parametroch píšete že ma spotrebu 240W ale na iných stránkach je písané že má 295W. Ale našiel som aj stránky kde je písané tiež 240W. Bol by som vďačný keby mi to niekto objasnil.

Dobrý deň, mam zaujem o tuto kartu no neviem ci by sa mi vosla do skrine a tiez ci by mi stacil zdroj...moja zostava: Intel Core i7-4790K MSI R9 290X Gaming 4G MSI Z97 GAMING 7 Crucial 16GB KIT DDR3 1866MHz CL9 Ballistix Tactical Samsung 840 EVO 250GB WD Black 1TB GELID Solutions Tranquillo Corsair RM650 Fractal Design Define R4 Black Black Pearl

Hezký podvečer přeji, bylo mi řečeno, že seasonic S12II-620 620W tuhle grafiku zvládne, když přidám redukci molex/8pin. Je to pravda? Taktovat se nehodlam, pouze hrani v QHD. Děkuji za rychlou odpověď. Hodlám si ji pořídit pokud zdroj bude stačit.

Dobrý den, chtěl bych vědět, zda bude ve Vašem obchodě dostupná verze !!! Limited Edition !!!, protože pouze ta má napájení 3x8pin. Běžná verze má 2x8pin. Děkuji za odpověď, s pozdravem Jan Horák.

Dobrý den, jak moc má bzučet tahle karta v zátěži ?

Dobrý deň , v návode karty je zobrazený system fan control. Káble však neboli v príslušenstve, je možne ich u vas zakupiť, nevidím ich v ponuke. Ďakujem

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat, jak se zapíná podsvícení ventilátorů grafiky ?

Dobrý den, jake ma karta pozadavky na desku a napajeni. 2x6pin mi nefunguje. Treti 8pin jiz neni montovan.

12
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií