AD elektro AD elektro

Diskusia k SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX Vega 64 8G HBM2

SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX Vega 64 8G HBM2 - Grafická karta

Diskusia k SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX Vega 64 8G HBM2

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX Vega 64 8G HBM2, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX Vega 64 8G HBM2 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX Vega 64 8G HBM2 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, kdy předpokládáte naskladnění této karty. Děkuji

Vsimli ste si, ako alza radsej z katalogu stiahla Vega 56? Rychlo to predali za 2x cenu 5 chudakom a pre negativne komentare rovno stiahli zo stranky...

karta sla hore len v statuse tesime sa o viac ako 100 eur.nahodil som si ju do hliadkovacieho psa ihned ako bola dostupna nakolko bys som rad vymenil svoju 390 ale 800 eur pomyslam ze sa nato vykaslem.nejaky specialny dovod na take masakralne navysenie ked karta mala mat myslim MSRP 660 USD?

Dobrý den, na obrázku jsou vidět 3 napájecí konektory na kartě. To je nepraktické, když na kabelu od zdroje jsou jen dva. Je tedy třeba dvojnásobek zdrojů? Nebo máte v nabídce nějaké zdroje, které mají 3 konektory na "šlahounu"? Děkuji

Dobrý den, plánujete ještě naskladnit verzi s vodním chlazením?

Dobrý den, můžu se zeptat jak jste přišli na cenu, 19 400 Kč, když doporučená je 659 dolarů? Případně kdy cenu snížíte na doporučenou. Děkuji.

Za tu cenu radši koupim 1080 ti, AMD zaspalo dobu jak s gpu tak aj s cpu ale je dobre že je bo konkurence je zase potreba.

P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií