AD elektro Motorola EDGE 50

Diskusia k Sava 29" DECK 9.2+, veľkosť 17"/ M

Zobraziť katalóg
Sava 29" DECK 9.2+, veľkosť 17"/ M - Elektrobicykel

Diskusia k Sava 29" DECK 9.2+, veľkosť 17"/ M

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Sava 29" DECK 9.2+, veľkosť 17"/ M, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Sava 29" DECK 9.2+, veľkosť 17"/ M ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Sava 29" DECK 9.2+, veľkosť 17"/ M vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý deň prajem, ako sa viem dostať k návodu k obsluhe a kupletnému zoznamu komponentov. Bicykel som zložil aj bez návodu, no návod je zo zákona povinnosť. Kompletná špecifikácia produktu nie je ani na stránke výrobcu.

Dobrý deň, aké sú na bicykli brzdy ? V popise na vašej stránke mate udané brzdy SHIMANO ALTUS MT-200 Ale prišiel mi bicykel a sú na ňom brzdy TEKTRO a neviem dohľadať aký typ...

dobrý deň, aká je váha bicykla?

Dobrý den, po sestavení kola - displej k motoru Bafang M500 (DP C240.CAN) je tmavý a žádným způsobem nereaguje na spouštěcí tlačítko. Baterie kola je plně nabitá. V balení nebyl žádný manuál ani ke kolu ani k displeji. Existuje nějaký trik jak displej/kolo nastartovat? Nemá i displej nějakou samostatnou interní baterii? Dle internetu je USB port na boku displeje jen k extenrímu dobíjení GPS a mobilu. Děkuji

9,2 +Dá sa odblokovať motor?

"Sava 29" DECK 9.1 vel 21" /XL -red + záruka na rám 15 let / na motor 5 let" stojí 44 190,- bez slevy a "Sava 29" DECK 9.2+ vel. 21"/XL" stojí 54 900,- po slevě 31% (79 900,- bez slevy). To na něm stojí 35 710,- ta modrábarva, nebo má ještě něco jiného?

Dobrý večer. Jaká je vidlice u modelu Sava 29 deck 9.2+. V podrobném popisu píšete Sava air. Je to tedy vzduchová? U modelu 9.2, tedy bez plus je to pružinová. Děkuji

Dobrý deň, ja by som potrebovala poradiť v dvoch veciach. Prvá, balenie neobsahuje žiadnu dokumentáciu/návod - dá sa k návodu nejako dostať? Druhá, po troch dňoch jazdenia mi vypadol z kľuky pedál - strhnutý závit. Je nutné reklamovať celý bicykel, alebo stačí poškodenú časť? Ďakujem!

Dobrý deň mam iný konektor na baterii a iný na nabíjačke nemožem nabíjať ako mám postupovať ? Reklamovať celý bicykel ?

Hezký den, prosím o info, zda je běžným způsobem možné doplnit kolo o blatníky a zadní nosič, nebo je rám něčím v tomto směru specifický. Předem děkuji za odpověď.

123
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií