AD elektro

Diskusia k Sencor SOH 3111BK

Zobraziť katalóg
Sencor SOH 3111BK - Elektrický ohrievač

Diskusia k Sencor SOH 3111BK

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Sencor SOH 3111BK, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Sencor SOH 3111BK ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Sencor SOH 3111BK vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobry den, rad by som vedel ci je radiator naozaj tichy, t.j. ci nevyda zvuk ani pri zopnuti regulatora teploty. Dakujem.

Dobrý deň. Zaujímalo akú ma daný produkt spotrebu elektrickej energie v Kwh ? Ďakujem

Aké sú reálne rozmery tohto radiatora ? Pretože model 3011 ma uvedené rozmery 60x60cm a v skutočnosti len 45x40cm.

Dobrý den, koupila jsem tento radiátor přes váš obchod a použila jsem ho 2 dny, po kterém byl olej vytečen ze spodní části radiatoru. Je tam nějaká chyba, je rozbitá? Pokud ano, chci ji vyměnit. Alza by mělo vyzvednout tu zlomenou a přinést mi novou? Předpokládám, že by to bylo zadarmo? Děkuji.

P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií