AD květen univerzal Effaclar

Diskusia k Sencor SSS 1100 čierny

Zobraziť katalóg
Sencor SSS 1100 čierny - Bluetooth reproduktor

Diskusia k Sencor SSS 1100 čierny

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Sencor SSS 1100 čierny, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Sencor SSS 1100 čierny ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Sencor SSS 1100 čierny vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, proč mi reproduktor modré bliká nejde vypnout a ani se k němu nejde připojit

Po nabití svítí stále zeleně a nelze připojit

Dobrý den můžu se zeptat proč mi reprák bliká zelené a vždycky to udělá nějaké zvuk a pak jede dál písnička předtím mi to nedělalo

Dobrý den, prosím pěkně, má tento reproduktor tlačítka na ovládání hlasitosti a přepínání mezi skladbami? Děkuji...

Jaký je celkový výkon sestavy?

Akú má reproduktor hlasitosť (udáva sa tuším v dB)? Z udaného výkonu 10 W sa to nedá určiť.

Dobrý deň, nemohli by ste mi poradiť podobný reproduktor ako je Sencor SSS 1100 ale výkonnejší? Čiže podobné rozmery, nízka hmotnosť, podobná výdrž batérie, ale s vyšším výkonom. Nemusí mať rádio ani displej a môže byť o pár eur drahší. Spomenutý reproduktor používam v hlučnom prostredí a nestačí mi jeho maximálna hlasitosť. Vopred ďakujem za odpoveď a prajem pekný deň.

Dobrý deň, akú nabíjačku mi odporúčate k reproduktoru sencor sss 1100? Mohla by byť s rozhraním USB, 5V/500mA? Výrobca pribalí len USB kábel. Ďakujem za odpoveď

P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií