Diskusia k SHAD Taška na nádrž E04P s Pin systémom

Zobraziť katalóg
SHAD Taška na nádrž E04P s Pin systémom - Tankvak

Diskusia k SHAD Taška na nádrž E04P s Pin systémom

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa SHAD Taška na nádrž E04P s Pin systémom, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu SHAD Taška na nádrž E04P s Pin systémom ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k SHAD Taška na nádrž E04P s Pin systémom vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, tento pin systém pro Pin systém SHAD na HONDA CB 650 R (2019-2021) se k tomuto tankbag, dá u Vás též koupit ? děkuji

Dobry den, v ponuke som nenasiel fitting pre svoju motorku, co je pochopitelne kedze ich naozaj vela, pozrel som si vasu stranku "Odkaz do neznáma kde som si nasiel "fitting" kompatibilny s mojou motorkou (X015PS), sice tam nemate K1300GT, ale nadrz je uplne rovnaka s K1300S/R alebo aj K1200S/R takze si to skuste overit a popripade aj doplnit. Takze moja otazka znie ak si objednam SHAD Tasku na nadrz dnes za ako rychlo viete vytvorit produkt na stranke aby som si to vedel objednat a ako rychlo bude na sklade. Dakujem.

Dobrý den, nemohu najít ve vaší nabídce kroužek na nádrž k tomuto produktu. Mám motocykl Yamaha (2016) můžete mi prosím pomoct. Diky!

P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií