AD elektro AD elektro

Diskusia k SOA SMA-F2 čierne

Zobraziť katalóg
SOA SMA-F2 čierne - Smart hodinky

Diskusia k SOA SMA-F2 čierne

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa SOA SMA-F2 čierne, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu SOA SMA-F2 čierne ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k SOA SMA-F2 čierne vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý deň prajem. 1. Na hodinkách som nastavil jazyk češtinu a po cca 10 min.sa mi vždy zmení na angličtinu. 2. V aplikácii v telefóne sa nedá zmeniť jazyk, aplikácia píše že anglický jazyk je prednastaveny a nie je možné ho zmeniť. Viete mi prosím s týmto problémami pomôcť? Ďakujem.

Dobrý den, jak se dá nastavit formát času na 24 automaticky je 12! A nedají se někde stáhnout jiné ciferniky? Děkuji

Dobrý den, V aplikaci jsem našla možnost změny ciferníku. Synchronizace se po 82% v hodinkách zrušila. Po následném resetu hodinky stále blikají nápisem Smart Watch. Mám je nechat zcela vybít? Děkuji za odpověď

Jak se nastavuje budík, nepodařilo se mi to ani přes aplikaci

dase nastavit vlastni tapetu na hodiny

Dobrý den, dají se hodinky spárovat s Messengrem atd? Děkuji

Velký špatný. Fakt nebrat, největší cenu má ten řemínek, který asi použiji na moje oldschool casia.

akú aplikaciu potrebujem na spárovanie z mobilom

Lze sehnat náhradní napájecí kabel? Popřípadě jaký?

Dobrý deň, hodinky stále vyžadujú naskenovanie QR kódu a nainštalovanie aplikácie do telefónu, pritom aplikácia je nainštalovaná a hodinky spárované s telefónom. Deje sa to aj po fabrickom resete hodiniek a odinštalovaní aplikácie a opätovnom nainštalovaní a spárovaní. Taktiež prestali merať tlak a tep, pri pokuse o meranie sa ako keby resetovali a opäť požadujú nainštalovanie aplikácie. Uvažujeme preto nad reklamáciou, keďže prakticky neplnia účel.

123...
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií