Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming mini AD gaming

Diskusia k Sony ZS-PS50B

Zobraziť katalóg
Sony ZS-PS50B - Rádiomagnetofón

Diskusia k Sony ZS-PS50B

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Sony ZS-PS50B, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Sony ZS-PS50B ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Sony ZS-PS50B vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, jak přehrát hudbu (mp3) z USB. Stáhl jsem si ze svého počítače na USB flashku několik písniček a nejdou přehrát, resp. se vůbec nenačtou. Čím to může být? V jakém formátu musí být USB flashka? Fat32 nebo NTSV?

Přehrává Sony ZS-PS50B formát MP3 z CD? Jedná se mi konkrétně o přehrávání audioknih nahraných na CD ve formátu MP3. A pokud ano, funguje i pro tato CD-MP3 pauza? Tedy bude si po zmáčknutí pauzy přístroj pamatovat, kde se audiokniha zastavila a opětovně se z místa spustí? Děkuji

Dobrý den, pamatuje si stav stopy mp3, kde jsem před vypnutím skončil? Díky

baterie? jaký tip?

Chcela by som vedieť, či tento rádiomagnetofón SONY ZS-PS50B pri prehrávaní z USB vypíše názov stopy, ak je nejako pomenovaná na USB. V návode je uvedené, že rozoznáva číslice a písmená, ale nedočítala som sa, či pri prehrávaní ukazuje názov skladby. Ďakujem za odpoveď

Je podsvícený displej? V případě, že ano, tak jakou barvou? Moc děkuji

Má tento přístroj dálkové ovladaní

Chápu to tedy správně, že: je přehrávač schopen přehrát mp3 z CD, ale WMA jen z USB?

P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií