Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
MS hokej AD 1. týden květen

Diskusia k Spongebob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated – Xbox One

Zobraziť katalóg
Spongebob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated – Xbox One - Hra na konzolu

Diskusia k Spongebob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated – Xbox One

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Spongebob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated – Xbox One, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Spongebob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated – Xbox One ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Spongebob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated – Xbox One vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Je hra prosím v českým jazyce?

Dobrý den. je hra použitelná i pro starší verzi Xbox 360? Díky Tomáš

Dobrý den, chtěl bych se zeptat ve hře se skutečně neobjevuje Křubavý Krab? Ta restaurace? To mě celkem zarazilo, že hlavní část tam není...

Dobrý večer - chtěla bych koupit pro syna hru sponge Bob a minecraft... Máme xbox one s... Chtěla bych hru na CD... Ne jen kód ke stažení.... Můžete mi prosím poslat odkaz na tyto hry... Moc tomu nerozumím... Děkuji s pozdravem Dvořáková

P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií