AP+ slevy v app AP+ slevy

Diskusia k SUUNTO SPARTAN Trainer WRIST HR Gold

Zobraziť katalóg
SUUNTO SPARTAN Trainer WRIST HR Gold - Smart hodinky

Diskusia k SUUNTO SPARTAN Trainer WRIST HR Gold

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa SUUNTO SPARTAN Trainer WRIST HR Gold, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu SUUNTO SPARTAN Trainer WRIST HR Gold ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k SUUNTO SPARTAN Trainer WRIST HR Gold vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den. Uvádíte u těchto hodinek, že mají polyamidové sklíčko, ale na jiných odkazech jsem si přečetl, že mají minerální? Děkuji za odpověď. Stadnik

Dobrý den, chci se zeptat, udáváte, že by hodinky měly být vodotěsné do 50 metrů, vodeodolnost do 5 ATM = WR 50m ... to by nemělo znamenat, že jsou vodotěsné do 50 metrů... 5 ATM by mělo být jen tak na sprchování, nemám pravdu?

Dobrý den, dá se na hodinkách nastavit upozornění při překonání určité vzdálenosti při běhu? Např. že mi hodinky budou vibrovat každé dva kilometry (popř. jak si to nastavím). Děkuji.

Stalo se nekomu,ze by mu upadl pasek od hodinek?Hodinky mam mesic a kousek,se sportem se zzivam postupne,na hodinky jsem si nasetrila a ted jsme jen sklamana,chtela jsem si je sundat,abych si namazala ruce a pasek odpadl,ty plastiky uvnitr byly rozlamane,reklamace samozrejme neuznana,na mou zadost tedy poslany k nejakemu odhadci,aby posoudil,zda jde o unavu materialu nebo o mechanicke poskozeni..

Dobrý den, jde sparovat s Iphonem 5S verze 12.1.2. Děkuji Michal

Dobrý den, mám telefón Xiaomi redmi note 5 bude se to dát spárovat děkuji

Dobrý deň chcem sa opýtať, aky je rozdiel tohto športtestera oproti Suunto 3 Fitness. Ďakujem za odpoveď.

Dobrý den,nahoře v nadpisu máte suunto spartan sport whr,ale obrázky i parametry odpovídají suunto spartan trainer whr. O co tedy jde?

Dobrý den. Počítá i spálené kalorie? Děkuji

Dobrý den, je tester v češtině?

12
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií