AD elektro AD elektro

Diskusia k Synology DiskStation DS918+

Zobraziť katalóg
Synology DiskStation DS918+ - Dátové úložisko

Diskusia k Synology DiskStation DS918+

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Synology DiskStation DS918+, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Synology DiskStation DS918+ ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Synology DiskStation DS918+ vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobry den, otazky: 1. je ok ak kupim disk A a disk B obidva rovnaka kapacita ale iny vyrobca? Chcem aby sa disk A zrkadlil na disk B - konkretne Seagate IronWolf 4TB a WD Red 4TB 2. disky C a D by som dokupil a teda doinstaloval neskor. Chcem aby sa disk C zrkadlil na disk D a tieto dva disky by boli nezavisle od prvych dvoch, ukladal by som tam ine data. Je to mozne so Synology 420+ ? Ak ano ako mam pri setupe nastavit RAID? Dakujem

Prosím informáciu o možnosti pozáručnej opravy zariadenia DS415+. Aj keď je to viac ako štyri roky od zakúpenia, jeho vstupná investícia 517.- € bez diskov sa mi zdá dosť vysoká, aby som ho hodil do koša. Závada: zariadenie nie je schopné ani s diskami ani bez nich sa pripojiť resp. spustiť, ani resetovať. Stav lediek: status nesvieti, disky (aj bez diskov) 1-4 oranžová, power tlačidlo bliká. Indikácia sieťových portov LAN na konektoroch aj na switchy bez reakcie. Bol by som rád, ak by ste prispeli radou, či je skutočne lepšie hodiť do koša zariadenie, ktoré sa mi spočiatku javilo ako veľmi spoľahlivé. Výrobcom preferovaný servis Datacomp s.r.o. na môj mail vôbec nezareagoval. Je pravdou, že dáta z diskov budem dolovať komplikovane, pretože zápisy sú šifrované a stiahnuteľné iba na zariadeniach Synology? Ďakuje Vojtech Moravčík

kúpil som si u Vás tento NAS mám však problém, disky idú ako keby nonstop a ako keby na ne niekto stále pristupoval. Mám HDD Seagate a nemyslim si ze by s tym mal byt problem...v čom by mohol byť problém ? mám nastavené uspatie diskov aj vsetky funkcie čo to môze sposobovat ?

Dobrý den. Dá se NAS připojit na dvě různé sítě bez složitého nastavování? Mám dva providery a chci na obou sítích sdílet. Děkuji

Dobry den, je mozne aby mi fungoval aj webovy server? PHP a MariaDB? Je mozne tam pouzit nginx s vlastnym nastaveniami podla potrieb? Dakujem.

Dobrý deň, po založení 4 diskov sa mi NAS korektne nespustí a zároveň poškodí zväzky a oddiely na diskoch. Svieti kontrolka ON/OFF a kontrolka STATUS bliká oranžovo. Kontrolky diskov nesvietia. Keď odoberiem ktorýkoľvek disk tak NAS nabehne. Samozrejme musím odznovu všetko nastaviť - zväzky, oddiely. Diskami by to nemalo byť, testoval som ich a skúšal som rôzne kombinácie dvoch aj troch diskov. Disky sú WD Gold kompatibilné podľa Synology. Začína ma to frustrovať. Nestretol sa niekto s týmto problémom. Ďakujem za odpovede.

Dobrý deň, môžete mi poradiť, ktorý variant je z hľadiska rýchlosti čítania a zápisu výhodnejší: 1. Seagate Ironwolf + doplnenie o SSD M2 Cash 2 Seagate Ironwolf Pro bez SSD M2 Cash resp. má význam doplniť SSD M2 Cash? Nebude ma brzdiť sieť 2× GLAN? Ďakujem

Dobrý den, pokud začnu s jedním diskem v RAID 0 a později přidám další disky, tak si můžu zvolit RAID 1 nebo RAID 5 a Synology data sám upraví?

mohu tento produkt rozšířit i o ? :Synology DX1215 https://www.alza.cz/synology-dx1215-d2296479.htm

Mohu tento Nas rozšířit třeba o 2 rozšiřující kity Synology DX517?

123
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií