AD elektro Star Wars

Diskusia k Tempered Glass Protector pre Huawei Watch GT 2 46 mm – 3D Glass

Zobraziť katalóg
Tempered Glass Protector pre Huawei Watch GT 2 46 mm – 3D Glass - Ochranné sklo

Diskusia k Tempered Glass Protector pre Huawei Watch GT 2 46 mm – 3D Glass

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Tempered Glass Protector pre Huawei Watch GT 2 46 mm – 3D Glass, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Tempered Glass Protector pre Huawei Watch GT 2 46 mm – 3D Glass ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Tempered Glass Protector pre Huawei Watch GT 2 46 mm – 3D Glass vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Pracoval som s mobilmi aj smart hodinkami u telefonického operátora 13 rokov, takže mi rukami prešlo veľké množstvo produktov, ale toto ako sklo ani nevyzerá, ani to tak necítiť na dotyk. Tvrdené sklo, ktoré je extrémne pružné ako plexisklo? Nezmýlili ste sa v produkte? Mal som tvrdené sklo a to bolo tuhé, len nebolo 3D, no rozbil som ho. Toto mala byť výmena k lepšiemu. Aký rozdiel je medzi FlexiGlass a týmto Tempered Glass? Tempered Glass má byť extra tvrdené, ak sa nemýlim a pritom sa ohýbalo pred nalepením, takže je to s najväčšou pravdepodobnosťou len hlúpe plexisklo a žiadne tvrdené sklo!!! Nehovorím už o tom, že "lepí" len rovnou plochou a tá zahnutá je len na prekrytie, takže keď prejdem prstom po jej okraji, tak to vydáva zvuk, ako keď prechádzate prstom po hrane papiera a očakávam, kedy sa to zachytí o rukáv alebo čokoľvek iné a odlepí sa to. Rád by som, keby niekto skontroloval balenia, ktoré predávate, pretože silne premýšľam nad reklamáciou.

P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií