AD květen univerzal Effaclar

Diskusia k TFA 35.1126 Gallery

Zobraziť katalóg
TFA 35.1126 Gallery - Meteostanica

Diskusia k TFA 35.1126 Gallery

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa TFA 35.1126 Gallery, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu TFA 35.1126 Gallery ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k TFA 35.1126 Gallery vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

"Samozrejmosťou sú aj hodiny riadené rádiovým signálom, ktoré sú spoľahlivé a na sekundu presné." Prosím Vás, ako je myslený tento popis? Pretože táto metostanica má podľa stránky výrobcu a oficiálneho manuálu iba manuálne nastavenie času... (to je jediná otázka, ďalej je len popis funkčnosti...) Displej aktivovateľný napr. tlesknutím ruky... áno, ale musíte tlesknúť tak, že Vás bolí ruka a maximálne 10cm od prístroja. A ten dotyk funguje asi tak, že silnejšie klepnete hoci kde aj vzadu aj zboku len tak po plaste a zasvieti sa asi na 5-10s, že si ani nič poriadne nestačíte prezrieť. Ďalej by sa hodilo uviesť, že barometer ukazuje relatívny tlak a ľudia si musia najprv nastaviť aktuálnu hodnotu pomocou iného barometrického prístroja. Tento produkt je dokonalá ukážka toho, že drahé nemusí byť automaticky dobré. Je to pekné, ale nič to nevie...

Dobrý deň, táto meteo stanica má podsvietený displej celú dobu alebo len po stlačení tlačidla? Ďakujem Jozef

Dobrý den, je součástí balení i adaptér do sítě? Díky

P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií