AD elektro Motorola EDGE 50

Diskusia k TOPSTAR Sitness 90 lososová

Zobraziť katalóg
TOPSTAR Sitness 90 lososová - Kancelárska stolička

Diskusia k TOPSTAR Sitness 90 lososová

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa TOPSTAR Sitness 90 lososová, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu TOPSTAR Sitness 90 lososová ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k TOPSTAR Sitness 90 lososová vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

V baleni som nemal ziadne kolieska, je nutne ich dokupovat samostatne?

Dobrý deň, aká je minimálna výška opierky pre ruky, vzdialenosť od zeme. Pýtam sa pretože chcem aby sa stolička dala aj zasunúť pod stôl s opierkami ktoré budú pod hornou doskou. Mám 71cm miesta. Taktiež ešte potrebujem potvrdiť či je súčasťou balenia aj opierka hlavy, ako je vidieť na fotkách? Našiel so v inom obchode že predávajú aj bez tejto opierky.

Dobrý deň, židlu už mám, ale neviem prísť nato ako nastavím tvrdosť, s akou sa operadlo vracia do povodnej polohy, pri uvolneni operadla. Je toto nastavitelne? Ak ano, ako prosim Vas. V opracom pripade, ked sa opriem, lezim... Dakujem za radu.

Dobrý den, rád bych se zeptal, zda je nějaký rozdíl mezi touto židlí a verzí 45 nebo je rozdíl pouze v designu. Děkuji

Dobrý den, balanční sedák nelze zaaretovat, aby se nepohyboval? Díky.

Dobry den, je opierka hlavy vyskovo nastavitelna?

Dobrý deň, je rám operadla kovový alebo plastový?

Dobrý den, je výškově nastavitelná bederní opěrka? Děkuji

Dobry den, rad bych se informoval, zda je mozne k zidli objednat kolecka pro tvrde podlahy. V katalogu vyrobce jsou uvedeny jako Hard floor castors big, item no. 6990 dekuji

Dobrý den, je židle vhodná pro vyšší postavu - cca 195 cm? Děkuji

12
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií