AD elektro AD elektro

Diskusia k Toshiba Tecra Z40-C-11E kovový

Zobraziť katalóg
Toshiba Tecra Z40-C-11E kovový - Notebook

Diskusia k Toshiba Tecra Z40-C-11E kovový

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Toshiba Tecra Z40-C-11E kovový, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Toshiba Tecra Z40-C-11E kovový ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Toshiba Tecra Z40-C-11E kovový vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

dobrý deň, chcela som sa len opýtať, či by bolo možné tento produkt v prípade nutnosti reklamovať/ dať do opravy/konzultovať aj na Slovensku aj ked som ho objednala cez nemeckú AlZA.DE

Proč se u tohoto modelu notebooku (Tecra Z40-C-11E) točí větrák u procesoru podle Health monitoru stále přes 50%, i když je teplota procesoru jen 35st.C ?

Dobry den, Notebook Toshiba mi byl doporucen jako odolny pocitac do terenu. U modelu 'Toshiba Portégé Z30-A-17E' pisete: 'Testy prokázaly i odolnost pádu z výšky 76 cm nebo při polití tekutinou, takže je Portége skvěle připraven na extrémní používání.' Model 'Tecra Z40-C-11E' ma telo ze stejneho materialu, ale o jeho odolnosti v popisu nic neni. Znamena to, ze ma listy uvnitr z plastu a klavesnice neni odolna a mam si radsi koupit Toshibu Portégé Z30-A-17E? Nebo si muzu bez obav koupit Tecru Z40-C-11E a bude taky odolna pri noseni do prirody? Dekuji. Sizling ([email protected])

P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií