AD elektro Star Wars

Diskusia k Trust GXT 354 Creon 7.1 Bass Vibration Headset

Zobraziť katalóg
Trust GXT 354 Creon 7.1 Bass Vibration Headset - Herné slúchadlá

Diskusia k Trust GXT 354 Creon 7.1 Bass Vibration Headset

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Trust GXT 354 Creon 7.1 Bass Vibration Headset, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Trust GXT 354 Creon 7.1 Bass Vibration Headset ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Trust GXT 354 Creon 7.1 Bass Vibration Headset vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý deň, chcem sa spytať či je možné vypnúť 7.1 zvuk.

Dobrý deň, podľa mňa by slúchadlá mali fungovať aj ku PS4 veď majú USB.

Dobrý den. Mají sluchátka zavedenou integrovanou zvukovou kartu jako například model https://www.alza.cz/hyperx-cloud-ii-headset-gunmetal-grey-d2302755.htm Nikde v popisku jsem to nenašel. Děkuji za odpověď :)

Dobrý deň môžem sa opýtať či sa ten mikrofón dá predĺžiť ďakujem za odpoved

Dobrý den, chci se zeptat když mám vlastní mikrofon dá se ten na sluchátkách úplně vypnout či ne ?

Dokdy platí sleva ? (-45%) ?

Zdravím. Dnes mi přišla tato sluchátka. Bohužel ale nevím kde se zapínají vibrace při basách. Není to nikde k dohledání. Software nainstalovaný ale ani tam není ohledně vibrací ani slovo. Děkuji

Zdravím, pravdepodobne sa niekde stala chyba na alze je sú slúchadlá uvedené pod názvom GXT 345 a na stránkach výrobcu GXT 354.

Dobrý den dají se připojit i k Ps4

Zdravim práve mi došli slúchatka ale mam s nimi drobny problem ked hovorím tak je tam také divné praskanie ked viete ako to opravit napište.

12
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií