AD 1. týden květen Effaclar

Diskusia k Trust Nika Compact Bluetooth Wireless Earphones čierne

Zobraziť katalóg
Trust Nika Compact Bluetooth Wireless Earphones čierne - Bezdrôtové slúchadlá

Diskusia k Trust Nika Compact Bluetooth Wireless Earphones čierne

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Trust Nika Compact Bluetooth Wireless Earphones čierne, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Trust Nika Compact Bluetooth Wireless Earphones čierne ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Trust Nika Compact Bluetooth Wireless Earphones čierne vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý deň chcela by som sa spýtať prečo sú biele lacnejšie ako čierne keď je to ten istý produkt ostatné farby sú tiež lecnejšie a tak sa mi oplatí kúpit biele lebo sú lacnejšie ale napr.niekto o tom nemusí vedieť a kúpi si čierne

Na telefóne mám Bluetooth 4.2, tieto slúchadlá majú Bluetooth 5.0, sú tieto verzie kompatibilné, nájde mi ich telefón na spárovanie?

Dobrý den, lze u tohoto modelu nastavit, jestli mají hrát obě sluchátka, nebo jen jedno? Chci je využívat často pro poslech navigace ze smartphone při na kole, bez nutnosti sledovat displej. Je to s nimi možné? Myslím poslech hlasových pokynů Google Mapy a Mapy,cz na smartphone.

Prosím Vás sú tieto slúchadlá kompatibilné s iPhonom?

Prosím Vás sú tieto slúchadlá kompatibilné s iPhonom?

Je možné přes sluchátka poslouchat i rádio z telefonu?

Jakým konektorem se to nabíjí

Dobrý den. Mám zvláštní problém. Sluchátka strasně špatně hrají při chůzi venku. V obchodě, ve skladu, v garážích no prostě kdekoliv jsem pod střechou tak hrají dobře, jen venku prostě nelze doposlouchat jedinou písničku. Nastřídačku vypadává zvuk atd... Zkoušeno na 4 ruzných telefonech (xiaomi 2x, samsung, huawei) Telefon s krytem bez krytu, vypnuté gps i zaplé, vypnuté wifi i zapnuté. Opětovné spárování, restart telefonu, jiný přehrávač v telefonu.... no prostě nic nepomáhá... Co s tím?

P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií