AD 1. týden květen Effaclar

Diskusia k UleFone Armor 11 5G čierny

Zobraziť katalóg
UleFone Armor 11 5G čierny - Mobilný telefón

Diskusia k UleFone Armor 11 5G čierny

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa UleFone Armor 11 5G čierny, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu UleFone Armor 11 5G čierny ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k UleFone Armor 11 5G čierny vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Budete mít v dohledné době v nabídce i verzi s termokamerou (UleFone Armor 11T 5G) a případně kdy?

je potřeba k telefonu dokoupit a nalepit ochranou folii?

Dobrý den, je zaručena vodotěsnost USB-C i bez použití přiložené gumové záslepky? Děkuji

Dobrý den, je telefon voděodolný sám o sobě i bez použití přiložené záslepky USB-C konektoru?

Dobrý deň aký typ ochranného skla Gorilla je požitý v tomto modeli ? Jedná sa o Gorilla glass 5?

Dobrý den, má telefon Ulefone Armor 11T 5G funkci VoWifi? Děkuji

Dobrý den, mám hned několik dotazů: 1. Uvádíte zde v diskuzi že má Ulefone Armor 11 ochranu displeje Gorilla Glass 4, ale měl by mít corning Gorilla Glass 5 které info je správné? 2. Ta 20 Megapixelová zadní kamera by měla být na noční vidění, ale vy uvádíte že je hloubková i když na fotkách je podle mě na zádech infrapřisvetlení pro noční vidění, máte špatné fotky nebo špatné info? Za 3. proč je Ulefone Armor 11T (Thermo) o tolik dražší když je, podle vámi uvedených specifikací spíše horší než normální 11 a podle toho co píšete zde v jiné diskuzi nemá ani tu Thermo kamerou? A poslední dotaz, také na cenu, proč jsou tyto dva mobily dražší než Ulefone Armor 9 s termo kamerou a čipem FLIR a baterií 6600 mAh, když podle vašich specifikací jim chybí ty věci které je měly dělat výjimečné a dražší? A neříkejte mi že to je stářím protože ta Armor 9 za ty 2 roky moc na ceně neztratila. Předem děkuji za rychlé odpovědi.

Jak je chráněn displej děkuji

P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií