AD elektro Motorola EDGE 50

Diskusia k UleFone Armor 6E čierna

Zobraziť katalóg
UleFone Armor 6E čierna - Mobilný telefón

Diskusia k UleFone Armor 6E čierna

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa UleFone Armor 6E čierna, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu UleFone Armor 6E čierna ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k UleFone Armor 6E čierna vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobry den, mam tento Ulefone Armor 6e uz dlhsie, ale nepodarilo sa mi odstranit jednu velmi otravnu vec - siroky biely riadok s NFC hlaskou v strede obrazovky Je tam uvedene toto: Sluzba NFC Kliknutim zobrazite nastavenia NFC Neda sa to uplne vypnut, len docasne na 15min, 1 a 2 hodiny. Potom tato otravna hlaska vybehne znova. Viete mi poradit, ako sa toho zbavit natrvalo? Dakujem !

Dobrý den Podporuje telefon funkci mirrorlink? Díky

P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií