P&G boost Effaclar

Diskusia k Velcar autodeky pre psov a mačky so zipsom na bezpečnostné pásy

Zobraziť katalóg
Velcar autodeky pre psov a mačky so zipsom na bezpečnostné pásy - Autopoťahy

Diskusia k Velcar autodeky pre psov a mačky so zipsom na bezpečnostné pásy

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Velcar autodeky pre psov a mačky so zipsom na bezpečnostné pásy, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Velcar autodeky pre psov a mačky so zipsom na bezpečnostné pásy ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Velcar autodeky pre psov a mačky so zipsom na bezpečnostné pásy vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobry den, potreboval by som tento ponukany produkt so zipsom na bezpecnostne pasy. Mal som ho objednany, aj som ho uz vratil, lebo zips NEOBSAHOVAL.(Zamestnanec na centrale vtedy zadal poziadavku na overeniu produktu) Chcel by som, teda vediet, ci uz mate produkt overeny a ci naozaj ponukate tuto deku so zipsom na bezpecnostne pasy ? dakujem

Dobrý den, ráda bych objednala tento produkt, jaká je jeho dostupnost do vánoc?

P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií