AD elektro Motorola EDGE 50

Diskusia k VELUX diaľkový ovládač strešných okien KLI 311

Zobraziť katalóg
VELUX diaľkový ovládač strešných okien KLI 311 - Diaľkové ovládanie

Diskusia k VELUX diaľkový ovládač strešných okien KLI 311

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa VELUX diaľkový ovládač strešných okien KLI 311, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu VELUX diaľkový ovládač strešných okien KLI 311 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k VELUX diaľkový ovládač strešných okien KLI 311 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, prosím, je možno tento ovladač použít jako náhradu za Velux typ 860963?

Prosím o informace k dálkovému ovládání střešních oken. Mám byt, kde je výška od podlahy ke stropu něco přes 3 metry a byt má jen 3 střešní okna. Jejich otvírání a zavírání ovládám mechanicky, dlouhou tyčí. Nabízíte dálkové ovládání střešních oken a také instalaci? Nevím, jak to funguje. Kde a kdo mi poradí? Prosím, odpovězte na můj email. [email protected] M. Dvořáková

P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií