BOOST JBL BOOST JBL

Diskusia k Viking Home Solar Kit RE5204

Zobraziť katalóg
Viking Home Solar Kit RE5204 - Solárny panel

Diskusia k Viking Home Solar Kit RE5204

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Viking Home Solar Kit RE5204, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Viking Home Solar Kit RE5204 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Viking Home Solar Kit RE5204 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Jak dlouhý je prosím kabel mezi panelem a powerbankou?

chtěl bych se zeptat jestli jde vyměnit solární panel za větší a výkonější protože na domácí užívání mi příjde osm hodin do nabití na 100 procent hodně pokud jde solární panel vyměnit chtěl bych na něj dostat odkas předem děkuji

Dobrý den, jaky stupen IP ochrany ma prosim ten panel?

Dobrý deň, je treba, aby pri nabíjaní boli žiarovky pripojené? Alebo stačí po nabití preniesť z balkóna powerbank a pripojiť ho k žiarovkám umiestneným v byte? Ďakujem.

Dobrý den chcem sa opytat že kolko má mAh? Napríklad 10 000mAh? Ďakujem

Ahoj! Je možné použiť tento panel na balkón alebo okno môjho bytu vo viacposchodovej budove?

Chcem sa opytat že ako zapnut a vypnut svetlo? Však spínač či ovladač? Dakujem?

Prosím o info nebo případně fotografií zadní části solárního panelu, jde mi o to jak lze připevnit k podkladovému povrchu např.parapet pod oknem? Děkuji.

Dobry den, Podporuje toto zariadenie pass-through charging? Teda, dokaze sa nabijat cez solar a zaroven nabijat nieco ine?

Dobrý den jak dalece funguje solární panel Viking i v zimě, když nesvítí slunce, nabije se i za mrazivého, deštivého a sněhového počasí? A je servisní místo i jinde než v Olomouci? Díky předem za odpověd a věnovaný čas mé odpovědi. Anika Naomi Mlčáková

123
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií