AD květen univerzal AD 1. týden květen

Diskusia k Viking Set powerbank Viking Smartech a solárny panel Viking L60

Zobraziť katalóg
Viking Set powerbank Viking Smartech a solárny panel Viking L60 - Powerbank

Diskusia k Viking Set powerbank Viking Smartech a solárny panel Viking L60

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Viking Set powerbank Viking Smartech a solárny panel Viking L60, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Viking Set powerbank Viking Smartech a solárny panel Viking L60 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Viking Set powerbank Viking Smartech a solárny panel Viking L60 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dá se přes USB-C nabíjet notebook nebo se musí použít DC-OUT samozřejmě za předpokladu že není překročený maximální výkon powerbanky.

Jaký je max výkon z DC out a přizbůsobí se danému zařízení nebo to bude posílat pouze maximální výkon potřeboval by sem z toho napájet nabíječku baterií která potřebuje 11-18V. To samé mě zajímá i u USB-C.

zdravim da sa powerbanka dobijat aj zo siete alebo iba z panelu? akujem

Zdravím . Aký je to v skutočnosti panel ? polykrištalicky? alebo monokryštalický ? v sete z powerbankou viking je ten istý panel s označením v popise Viking L60 monokryštalický ! ale samostatne predávajúci je polykryštalicky – v popise?? Jedna sa o ten istý panel alebo je to naozaj iný panel ako v sete s powerbankou viking??

P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií