AD elektro Motorola EDGE 50

Diskusia k Viking Smartech 40000mAh černá

Zobraziť katalóg
Viking Smartech 40000mAh černá - Powerbank

Diskusia k Viking Smartech 40000mAh černá

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Viking Smartech 40000mAh černá, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Viking Smartech 40000mAh černá ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Viking Smartech 40000mAh černá vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, jaké kabely s jakými konektory jsou součástí balení prosím? děkuji

Rád bych se Vás zeptal , jestli se dá s touto powerbankou nabíjet i notebook MSI GE62VR 7RF Apache Pro (hlavně jestli je v balení redukce, která by k notebooku MSI pasovala.) + jestli by ho vůbec nabíjela, protože nejvyšší výstup tato powerbanka má 20V a 4,75 A, ale na originálním trafu mám psáno 19,5 V a 9,3 A. Nabíjelo by to vůbec můj notebook? děkuji za odpověď

Dobrý deň prajem. Môžem Vás požiadať o nejaké bližšie informácie o výrobcovi? Napríklad odkaz na ich webovú stránku, alebo na nejakú inú stránku o produkte. Vďaka za odpoveď.

v nabíječce jakoby podle zvuku prská máte volně ke koupi

P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií