AD elektro AD elektro

Diskusia k VRgineers XTAL

Zobraziť katalóg
VRgineers XTAL - VR okuliare

Diskusia k VRgineers XTAL

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa VRgineers XTAL, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu VRgineers XTAL ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k VRgineers XTAL vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

170k za VR bryle????...sem zvedavej jestli si to vubec nekdo koupi :D

kedy bude asi produkt na sklade? dake blizssie info? dakujem

pre jedno oko take rozlisenie ? no to mozno s grafikou s vesmiru alebo na nejake prehliadky cad objektov ale urcite nie na hry kedze ani 1080ti nezvlada obycajne 4k rozlisnie 60+

Tieto okuliare majú predsa rozlíšenie 2560*1440 na oko. Takže pri zornom uhle 170st bude obrazova kvalita horšia ako s najnovším HTCvivePro pri zornom uhle 110st, či nie ?

P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií