AD 1. týden květen Effaclar

Diskusia k Wolfenstein II: The New Colossus Welcome to Amerika!

Zobraziť katalóg
Wolfenstein II: The New Colossus Welcome to Amerika! - Hra na PC

Diskusia k Wolfenstein II: The New Colossus Welcome to Amerika!

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Wolfenstein II: The New Colossus Welcome to Amerika!, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Wolfenstein II: The New Colossus Welcome to Amerika! ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Wolfenstein II: The New Colossus Welcome to Amerika! vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den. Pokud koupím tuto krabicovou verzi, je možné hru stáhnout také digitálně? Chci to jak dárek pro člověka, co na notebooku nemá CD mechaniku. Děkuji

chtěl bych se zeptat jestli mi PC rozjede Wolfenstein II The New Colossus? mám grafiku GTX INVIDIA 750 :/

Obsahuje tato krabicová verze Steam klíč?

dotaz Cestina je ? pise to lokalizace kompletni

dobry den predobjednal jsem si hru a zatim me nikdo neinformoval jak je to mozne hra vysla 27 a furt nikde a mel jsem to predobjednane to bych to snad mel rychleji kdybys si to nepredobjednal a koupil si to rovnou. prosim o vysvetleni dekuji.

Dobrý den, hra vyšla dneska 27.10 a nevím kdy ji dostanu... Nikdo mě o ničem neinformoval...

P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií