AD květen univerzal Effaclar

Diskusia k Xiaomi Mi 11 Lite 5G 6 GB/128 GB, čierny

Zobraziť katalóg
Xiaomi Mi 11 Lite 5G 6 GB/128 GB, čierny - Mobilný telefón

Diskusia k Xiaomi Mi 11 Lite 5G 6 GB/128 GB, čierny

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Xiaomi Mi 11 Lite 5G 6 GB/128 GB, čierny, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Xiaomi Mi 11 Lite 5G 6 GB/128 GB, čierny ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Xiaomi Mi 11 Lite 5G 6 GB/128 GB, čierny vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Máte tam zle CPU mobilu čísla sedia ale poradie je zlé, nie je to snapdragon 870 ale snapdragon 780G

Dislej ktorého výrobcu je použitý v tejto verzii ? TIANMA alebo HUAXING ?

Ak pripojim externy mikrofon, ktory ma 3,5mm audiojack do usb-c redukcie pre pripojenie sluchadiel, bude nahravat zvuk?

Prosím vás ako je to s tým hybridným slotom? Ako to funguje v praxi? Vkladá sa tam nejaká redukcia? Má to nejaké obmedzenie pri použití dvoch Sim kariet? Alebo čím je to podmienené? Vopred sa ospravedlňujem za neznalosť. Doteraz som nič také nemal. Ďakujem.

Dobrý deň! V košíku je možnosť nalepenia ochrannej fólie priamo pri kúpe. Vzťahuje sa táto možnosť aj na nalepenie ochranného skla? T.j. je možné si telefón kúpiť s už nalepeným ochranným sklom? Ak áno účtuje sa len cena skla alebo aj poplatok za lepenie? Ďakujem vopred za presné zodpovedanie.

Ostalo z predchádzajúcej verzie IP53 ?

Dobry den, chcel by som sa spytat ludi co si zakupili tento mobil ci je to prehrievanie naozaj take zle? nechcem tel, ktory bude na dotyk teply aj pri beznom pouzivani. vdaka za odpovede

Je zadná strana čiernej varianty v lesklom alebo matnom prevedení (u 5G verzie myslím)..?

Zdravim. Kedy bude na predaj? V o2 ho uz maju v 5G verzii . Vdaka.

P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií