Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
P&G boost P&G boost

Diskusia k Xiaomi Mi 8 64GB LTE Modrý

Xiaomi Mi 8 64GB LTE Modrý - Mobilný telefón

Diskusia k Xiaomi Mi 8 64GB LTE Modrý

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Xiaomi Mi 8 64GB LTE Modrý, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Xiaomi Mi 8 64GB LTE Modrý ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Xiaomi Mi 8 64GB LTE Modrý vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Jste se zbláznili s tou cenou ne? Vždyť se prodává všude za v zahraničí okolo 10.000,-Kč vč. DPH tahle verze!!! A 128GB se prodává na 12.000,-Kč

má tento telefon sníač obličeje???

Dobrý deň, neviem či sa niekto ozve na túto otázku, ale skúsim to. Jeden problém je s mobilom, že keď sa volá zo xiaomi mi 8 na iné číslo, tak nie je problém zavolať druhému. Ale keď ja volám na xiaomi a mobil je zapnutý, hlási mi, že stanica je dočasne nedostupná. V mobile sú 2x sim, niekedy nejde zavolať na jednu a niekedy nejdú obidve. Čo môže byť prosím za problém ? Ďakujem

Mám Mi8 dva dny a stále nemohu přijít na to jak stahovat obrázky a nahrávat hudbu - čili spojení s PC přes USB. Víte jak na to? Existuje opravdový návod na používání, ne dvoustránkový přiložený, kde je podrobný postup? Díky Jirka

Zdravím, prý přijde s aktualizací android 9 pro mi 8, je to pravda? Děkuji za odpověď.

Dobry den chtel bych se zeptat pracuje pod vodou?

Zdravím, v popisku je napsáno, cituji: "Natáčení videí ve 4K při 60 fps / 1 080p při 30 – 240 fps". V jiné recenzi jsem však četl, že ve 4K nahrává pouze při 30 fps. Tak jak to tedy je?

Dobrý den můžu se zeptat do kdy tento telefon bude ve slevě předem děkuji za odpověď

Dobrý deň, všimla som si že mi8 128gb v modrej farbe už nemáte v ponuke. Už ho ani nebudete mať? Nerozumiem prečo... Myslím si, že bol o neho dosť veľký záujem a aj ja sama som si ho chcela u vás zakúpiť a teraz som nútená hľadať v iných predajniach.

Aký telefon je lepší honor 10 alebo xiaomi mi 8. Dakujem za odpoved.

12
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií