PET PET

Diskusia k Xiaomi Mi Air Purifier 2H

Zobraziť katalóg
Xiaomi Mi Air Purifier 2H - Čistička vzduchu

Diskusia k Xiaomi Mi Air Purifier 2H

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Xiaomi Mi Air Purifier 2H, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Xiaomi Mi Air Purifier 2H ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Xiaomi Mi Air Purifier 2H vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, je čistička vhodná na čištění prachu/kočičích chlupů ze vzduchu, které nám tady poletávají? Díky

Dobrý den, je možné použít čističku s Apple Home Kit? Ovládat ji i mimo domov, s pomocí Siri a aplikace Domácnost? Jako centrum slouží Apple TV 4k. Děkuji.

Dobrý den, je čistička vzduchu vhodná na zachytávání zvířecích chlupů? V popisku u produktu máte, že ano, ale zde v komentářích máte, že nikoliv.

Dobrý den , chtěl jsem se zeptat jestli má čistička připojení přes WiFi nebo pouze bluetooth , děkuji

Zdravím, nikdy som podobný produkt neskúšal, tak sa prosím nezľaknite viacerých otázok, som totiž zvedavý. 1) Nejde mi plesne a baktérie, môj hlavný problém je, že sa tu dosť práši. Zbaví ma táto čistička tohto? 2) Pri rôznych čističkách sa uvádzajú aj funkcie ako UV, ionizátor - je to úplne bezpečné? (napr. som počul, že dezinfekcia ozonizátorom môže byť nebezpečná, ak som tomu vystavený dlho, ale nevyznám sa v tom) 3) Mám u Alzy (alebo u dodávateľa) istotu, že filter sa bude dať ešte poriadne dlhodobo dokupovať? (Keď sa vypredajú a už nebudú, tak som skončil), alebo sa odporúča kúpiť si ich zopár do zásoby? 3.1) V čom sa tak extra líšia tieto xiaomi čističky (kvalita a cena), keď vlastne všetky používajú jeden univerzálny filter?

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať, či má táto čistička nejaký prachový pred-filter, alebo len spomínaný HEPA filter. Nakoľko mi príde veľmi neefektívne zapĺňať HEPA filter väčšími prachovými časticami. Ďakujem.

Dobry deň, čističku vyuzivať len na par hodin alebo kludne ju nechat pustenu co najviac? je určena na nonstop prevadzku? škodiť to asi nemože nijak:) diky za odpoved

odstraňuje oxid uhličitý ?

Odstraňuje i zápach z vaření?

Dobrý deň, kúpil som túto čističku, len mam otázku - na mojej nie je z bokov takmer vôbec cítiť na dotyk ťah/sanie vzduchu. Resp. to sanie sa mi zdá rovnaké pri akýchkoľvek nastaveniach výkonu. Mení sa len rýchlosť ventilátora hore (a samozrejme prúd vzduchu smerom hore). Je to takto normálne alebo mám nejaký chybný kus? Bol som v tom, že po stranách bude cítiť oveľa silnejší ťah (niečo na štýl slabšieho vysávača). Vďaka za odpoveď.

12
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií