Xiaomi Mi Air Purifier 2H

Catalogue
Xiaomi Mi Air Purifier 2H
4.9 30 rating
Air Purifier air delivery rate: 260m3/hour, power consumption: 31W, recommended room size: 31m2, hepa, air quality sensor, timer and power regulation
Code:  XIAMI116 Product Number:  473616 Producer's Website:

Don't like the alternatives? Choose from the full product list

Xiaomi Mi Air Purifier 2H

The Air Purifier Xiaomi ensures better quality air for indoor environments. This portable device is best suited for interior spaces measuring 31 m2. Its superior effectiveness is shown by its air volume power – the air purifier can work at 260 m3/hour. The Another element of the Xiaomi Mi Air Purifier 2H is a HEPA filter that easily absorbs almost 100% of pollen, dust particles and bacteria.

Highlights of the Xiaomi Mi Air Purifier 2H Air Purifier

  • For rooms measuring 31 m2
  • The HEPA filter eliminates approximately 99% of pollen, dust particles and bacteria
  • Added function(s): Air quality sensor, Timer and Power regulation
  • Cleaning performance: 260 m3/hour

Bonus features of the Xiaomi Mi Air Purifier 2H Air Purifier

The intelligent Xiaomi Mi Air Purifier 2H air purifier uses a sensor to determine the air conditions in the surrounding environment. Thanks to this, the device always knows when it's the right time to purify the air. The Air Purifier comes with a practical timer, which allows you to adjust when it should operate. It features a power dial to increase or decrease performance. This is ideal if you need to reduce the noise level or quickly cool a room.

 

Specifications can be changed without notice. Images are for illustrative purposes only.

Dobrý den, je čistička vhodná na čištění prachu/kočičích chlupů ze vzduchu, které nám tady poletávají? Díky

Dobrý den, je možné použít čističku s Apple Home Kit? Ovládat ji i mimo domov, s pomocí Siri a aplikace Domácnost? Jako centrum slouží Apple TV 4k. Děkuji.

Dobrý den, je čistička vzduchu vhodná na zachytávání zvířecích chlupů? V popisku u produktu máte, že ano, ale zde v komentářích máte, že nikoliv.

Dobrý den , chtěl jsem se zeptat jestli má čistička připojení přes WiFi nebo pouze bluetooth , děkuji

Zdravím, nikdy som podobný produkt neskúšal, tak sa prosím nezľaknite viacerých otázok, som totiž zvedavý. 1) Nejde mi plesne a baktérie, môj hlavný problém je, že sa tu dosť práši. Zbaví ma táto čistička tohto? 2) Pri rôznych čističkách sa uvádzajú aj funkcie ako UV, ionizátor - je to úplne bezpečné? (napr. som počul, že dezinfekcia ozonizátorom môže byť nebezpečná, ak som tomu vystavený dlho, ale nevyznám sa v tom) 3) Mám u Alzy (alebo u dodávateľa) istotu, že filter sa bude dať ešte poriadne dlhodobo dokupovať? (Keď sa vypredajú a už nebudú, tak som skončil), alebo sa odporúča kúpiť si ich zopár do zásoby? 3.1) V čom sa tak extra líšia tieto xiaomi čističky (kvalita a cena), keď vlastne všetky používajú jeden univerzálny filter?

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať, či má táto čistička nejaký prachový pred-filter, alebo len spomínaný HEPA filter. Nakoľko mi príde veľmi neefektívne zapĺňať HEPA filter väčšími prachovými časticami. Ďakujem.

Dobry deň, čističku vyuzivať len na par hodin alebo kludne ju nechat pustenu co najviac? je určena na nonstop prevadzku? škodiť to asi nemože nijak:) diky za odpoved

odstraňuje oxid uhličitý ?

Odstraňuje i zápach z vaření?

Dobrý deň, kúpil som túto čističku, len mam otázku - na mojej nie je z bokov takmer vôbec cítiť na dotyk ťah/sanie vzduchu. Resp. to sanie sa mi zdá rovnaké pri akýchkoľvek nastaveniach výkonu. Mení sa len rýchlosť ventilátora hore (a samozrejme prúd vzduchu smerom hore). Je to takto normálne alebo mám nejaký chybný kus? Bol som v tom, že po stranách bude cítiť oveľa silnejší ťah (niečo na štýl slabšieho vysávača). Vďaka za odpoveď.

12
Questions and answers: Xiaomi Mi Air Purifier 2H
Accessories for Xiaomi Mi Air Purifier 2H Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xiaomi Mi Air Purifier 2H. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiaomi Mi Air Purifier 2H. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiaomi Mi Air Purifier 2H. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xiaomi Mi Air Purifier 2H.
P-DC1-WEB13
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info