AP+ slevy v app AP+ slevy

Diskusia k Xiaomi Mi Bluetooth Audio Receiver

Zobraziť katalóg
Xiaomi Mi Bluetooth Audio Receiver - Prijímač

Diskusia k Xiaomi Mi Bluetooth Audio Receiver

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Xiaomi Mi Bluetooth Audio Receiver, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Xiaomi Mi Bluetooth Audio Receiver ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Xiaomi Mi Bluetooth Audio Receiver vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý deň. Dali by sa pripojiť Bluetooth slúchadlá do tohto zariadenia a potom to pripojiť cez nijakú redukciu na iné zariadenie? Ďakujem.

Dobry den, ked ma Tv vystup na sluchatka da sa pripojit toto zariadenie a nasledne cez bluetooth pripojit sluchatka ? Nebude mat zvuk latenciu voci obrazu ?

Dobry den, chcem sa spytat ci sa to da pouzivat v aute ako bluetooth prijmac cez aux. Dakujem

Dobry den Dá se to připojit i k reproduktorum? Díky

Zdravim, viem to zapojit aj do zosilnovaca?

Když ponechám receiver permanentně připojený do elektřiny, bude se sám po nějaké době vypínat, nebo zůstane zapnutý i bez připojeného BT zařízení?

Je přenos hudby stereo?

Zdravím, funguje prenos hudby aj počas nabíjania? Ďakujem!

Dotaz na délku výdrže baterie při nepřetržitém přehrávání s následující zapojenými zařízeními: a) špunty b) klasická velká sluchátka c) cokoliv co má vlastní zdroj, receiver připojen jen jako vstup audio a prosím, žádné doměnky, jen ověřenou informaci, jinak radši neodpovídejte. Díky.

P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií