PET AD homeoffice

Diskusia k Xiaomi Mi Induction Heating Rice

Zobraziť katalóg
Xiaomi Mi Induction Heating Rice - Ryžovar

Diskusia k Xiaomi Mi Induction Heating Rice

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Xiaomi Mi Induction Heating Rice, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Xiaomi Mi Induction Heating Rice ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Xiaomi Mi Induction Heating Rice vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Hi guys, you put the wrong picture and wrong specification on the website. The one you put is with pressure function(silver button and 1100w) and more expensive. But the real product I got is the cheaper version with a white button and 1130W. I have returned the goods already, but you guys need to correct the info because it is cheating.

Dobrý den, chceme si koupit rýžovar Xiaomi. Podmínkou je ale komunikace přes iPhone/iPad v ČESKÉM jazyce. Aplikace Xiaomi Home umožňuje nastavit Region Czechia ale Language už bohužel česky NE. Přestože v popisu aplikace v AppStore je čeština uvedena.... Máte stejný problém?

Tak funfuje ten hrnec nebo ne? :D

AHoj, kupil som Xiaomi ryzovar pred par dnami a na moje velke prekvapenie zial nefunguje tak ako je napisane v receznaich. Po upgrade firmware uz nie je mozne, ak je jazyk inz ako cinstina, skenovat, resp. manualne vybrat druh ryze. Jedine co sa da zadat je ze varime ryzu a chutovy profil (makka, tvrda atd.) Recenzie na ryzovar boli robene este so starym fw , ktory toto evidentne umoznoval. Kvoli tomuto som sa rozhodol rzyovar vratit kedze bez moznosti vybrat ryzu stratil pre mna vyznam.

Dobrý den, jedná se o evropskou verzi s anglickym manualem a popisky? diky Kaigl

Dobrý den, předpokládám, že k propojení s telefonem slouží aplikace Mi Home, kterou jsem našel na Google Play Store. Bude ta aplikace fungovat na všech android telefonech nebo jen na Xiaomi? Dále jsem vyrozuměl, že funkce skenování čárových kódů a recepty jsou dispozici jen v čínské verzi. Existuje aspoň nějaký web, kde se dají tyto informace nalézt a podle toho si pak nastavit rýžovar ručně? Děkuji.

Dobrý den ,po aktualizaci FW , která nedošla do konce ,protože na 90 procentech aplikace v telefonu ohlásila, že ji nemůže dokončit, se hrnec přestal zobrazovat v seznamu sítí Wi Fi. Postup pro uvedení do továrního nastavení je podle orig. návodu "odpojte rýžovar a stiskněte tlačítko TIMER .To nic neřeší stejně jako reset na zadní straně přístroje. Co s tím a je tu nato vůbec servis a případně kde?

Q pls ako funguje "udržanie teploty" - ako dlho je ju mať v takom stave ?

Dobrý den, jde ovládat i manuálně bez telefonu? Děkuji

Viete prosim Vas, ze na akom mode sa da ryzovar pouzit ako tzv. pomaly hrniec. Alebo ze na akom mode sa daju varit strukoviny? V manuali stoji, ze rezimy pre ryzu su vylucne pre ryzu, ale co ak chcem dole robit ryzu a hore naparovat zeleninu? Aplikacia ma len par moznosti ako ryza, rychla ryza, congee kasa, ohrev ryze a potom oblubene ako jogurt, kolac, naparovanie, udrzanie tepla a chutna ryza. Funkcie konretne pre strukoviny alebo ovos chybaju (u tych lacnych ryzovarov ale su).

12
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií