AD homeoffice PET

Diskusia k Xiaomi Redmi 4 PRO 32GB Grey

Xiaomi Redmi 4 PRO 32GB Grey - Mobilný telefón

Diskusia k Xiaomi Redmi 4 PRO 32GB Grey

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Xiaomi Redmi 4 PRO 32GB Grey, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Xiaomi Redmi 4 PRO 32GB Grey ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Xiaomi Redmi 4 PRO 32GB Grey vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Mohli by jste konečně upravit frekvenci procesoru ? pořád se to nahlašuje, pořád tady máte komentáře a pořád nejste schopni to opravit :)

Dobrý den, Jak je na tom s podporou LTE iternertu? Slyšl jem, že některé frekvence nepodporuje. děkuji.

Jakou má verzi ROM? Oficiální, nebo "oficiální", kterou potom bude zapotřebí flashnout?

Dobrý den, zdá se mi, že se jedná o model Xiaomi Redmi 4 Prime. Regulérní Redmi 4 má 2gb ram, 16gb storage, atd..

Dobrý den, ve specifikaci procesoru uvádíte frekvenci 1.4GHz, ale výrobce u této verze uvádí 2GHz, můžete to objasnit ?

Zdravím, v popise produktu je spomenutý procesor Qualcomm Snapdragon 625 ktorého frekvenciu uvádzate na 1.4 GHz, ale na oficiálnej stránke tohto procesora je frekvencia 2.0 GHz. Teda chcel by som sa opýtať či to je preklep, alebo je frekvencia procesora len 1.4 GHz. Ďakujem.

Dobry den, mam dotaz: potrebuji prvoest upgrade na MIU9, dle instrukci v telefonu jsem navstivil stranky Odkaz do neznáma' target='_blank'>Odkaz do neznáma</a> a stahnul jsem "stabilni verzi" ale pri pokusu porvest aktualizaci telefon pise "nemuzu otevrit zip soubor". Pri kontrole aktulaizaci telefon hlasi abych navstivil stranku Odkaz do neznáma' target='_blank'>Odkaz do neznáma</a> a stahnul si aktualizaci sam. Prosim o radu, jak mam aktualizaci provest. Momentalne mam MIU8. Predem moc dekuji za pomoc.

Dobrý deň chcel by som sa spýtať či očakávate naskladanie tohto telefónu v najbližšej dobe ? Ďakujem za odpoveď

Dobry deň.Chcel by som sa opýtať konkretne na tento rozbaleny kus.Prečo bol rozbaleny alebo ako to bolo stym rozbalenim.Dala by sa popripade znižiť cena za to že to uý nieje originalny stav ? ďakujem vopred za odpoveď.

Dobry den. Vypada to, ze ma telefon 2 reproduktory na spodni strane. Hraje mi jen jeden (pravy). Reklamoval jsem telefon na tuto vadu (u jineho obchodnika).Pry se nejedna o zavadu, protoze ma telefon jen jeden reproduktor. Je to pravda? Dekuji.

123...
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií