AD 1. týden květen P&G boost

Diskusia k Xiaomi Redmi Note 3 LTE Grey

Xiaomi Redmi Note 3 LTE Grey - Mobilný telefón

Diskusia k Xiaomi Redmi Note 3 LTE Grey

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Xiaomi Redmi Note 3 LTE Grey, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Xiaomi Redmi Note 3 LTE Grey ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Xiaomi Redmi Note 3 LTE Grey vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli má Xiaomi Redmi Note 3 České LTE s gyroskopem a stejné funkce jako klasicky Xiaomi Redmi Note 3??? Nikde nevidim,že by psali o tom,že to ma ten Česky LTE i gyroskop tak ted nevim co je pravda,děkuji

Dobrý den, má slot na sd karty? nekde se pise, ze ano a někde zase, že ne. Je to ten samý telefon, ale někde je 13mpx a nekde 16mpx.

Krasny den, budou nekdy k tomuto telefonu i kryty ?

Zdravim, kde najdu zadni kryt (obal) na tento model. A prosim, nerikejte ebay. Protoze tohle je model Global (Special edition), ktery je o 2mm vyssi nez normalni verze.

Dobry den, mate tohle zbozi vystaveno v Praze v showroomu? Pokud ne, je mozne se na nej podivat kdyz bych prijel osobne? Dekuju.

Dobrý den, zajímalo by mě, kde má tento telefon slot na SD kartu? Děkuji za odpověď.

Dobry den, telefón môže byť nastaveny aj na jazyk madarsky ? Dakujem

Dobrý den, má tento model leddiodu při upozornění na nepřijatý hovor, popř. zprávu?

Dobry den, shanim Xiaomi Redmi Note 3 z ceskym LTE (pro Vodafone) a 3GB RAM - tj 32GB ROM, mela by mit taky baterku cca 4000mAh a ANdroid 6,0 a barva seda, nebo stribrna, nebo cerna - ne zlata a nechci bazarovy produkt, protoze to chi na splatky z 0% navysenim. Mam jen SK OP ze SK adresou, samozrejme ze bydlim v CR, prac smlouvu mam 7r, prijem 30000, zasel bych na pobocku, lze to takhle?

Mohu se zeptat jestli je mobil i v českém jazyce ?

123
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií