AD elektro Star Wars

Diskusia k Xiaomi Redmi Note 8 Pro LTE 64 GB biely

Zobraziť katalóg
Xiaomi Redmi Note 8 Pro LTE 64 GB biely - Mobilný telefón

Diskusia k Xiaomi Redmi Note 8 Pro LTE 64 GB biely

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Xiaomi Redmi Note 8 Pro LTE 64 GB biely, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Xiaomi Redmi Note 8 Pro LTE 64 GB biely ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Xiaomi Redmi Note 8 Pro LTE 64 GB biely vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Kedy konecne pride na slovensko

Kedy bude výrobok k dispozícii na kúpu

V Polsku by měl být dostupný od 23.9. tak snad se zadaří i tady.

Taky mě zajímá, kdy bude zboží dostupné. Mám zájem o tento produkt, ale tlačí mě situace. Pokud se jedná o dny nebo třeba týden, tak by to ještě šlo. Jinak sem ale nucen sáhnout po jiném produktu.

Ma notifikacnu diodu?

Dobrý deň, budete mať k dispozícii pre verziu Xiaomi Redmi Note 8 Pro LTE v bielej farbe aj 128 GB RAM? V ponuke zatiaľ máte iba 64 GB verziu v bielej farbe, pre ostatné farby sú k dispozícii ako 64, tak aj 128 GB verzie. Ďakujem za odpoveď.

Je možné mať v tomto mobile súčasne 2 SIMkarty a súčasne jednu pamäťovú microSD kartu? Ako dlho Vám vydrží batéria v tomto mobile?

Dobrý deň chcel by som sa opýtať či má tento mobilný telefón bezdrôtové nabíjanie a akú bezdrôtovú alebo sieťovú nabíjačku by ste mi odporučili na tento mobil vopred ďakujem.

Dobrý deň, Pri preberaní mobilu na predajni mi zamestnanec povedal že keď si zaregistrujem ten mobil tak dostanem od Xiaomi akýsi voucher v hodnote 60eur a že keď ho donesiem na predajňu tak dostanem tých 60eur. Ja sa chcem opýtať kde to mám presne zaregistrovať

Dobrý den, proč není u tohoto produktu volba "Hlídat cenu"? Myslím, že možnost nastavení zaslání upozornění při případném naskladnění (nebo i oficiálního potvrzení (ne)dostupnosti na českém trhu) je asi jediný smysluplný důvod, proč zařadit do e-shopu výrobek, u něhož se ještě ani neví, jestli se bude vůbec prodávat. Děkuji

12
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií