Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Diskusia k Yi 4K+ Action Camera Black Waterproof Set

Zobraziť katalóg
Yi 4K+ Action Camera Black Waterproof Set - Outdoorová kamera

Diskusia k Yi 4K+ Action Camera Black Waterproof Set

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Yi 4K+ Action Camera Black Waterproof Set, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Yi 4K+ Action Camera Black Waterproof Set ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Yi 4K+ Action Camera Black Waterproof Set vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den , proč tedy pišete že podporuje 128gb kartu v popisu

Dobrý den, používáte tu někdo tuto kameru s aplikaci na iOS? Ve storu píšou že nefunguje, máte někdo zkušenosti? Díky

Dobry den, ma tato kamera pri 4K 60 fps nejaky typ stabilizacie? Ak ano aky? Dakujem.

Dobry den, ma kamera aj casozber?

Je menu v Češtine alebo v Slovenčine?

Dobrý den, jaké je v balení příslušenství k této kameře?

Poradte mi prosim. Videa, ktore som natocil na kamere vo formate 4K, pripadne 2,7K mi nedokaze moj pocitac, alebo TV samsung ,ci LG, ktore su kvalitne - 4K prehrat. Kde robim chybu? Poradte mi, pripadne, doporucte mi v Bratislave niekoho, kto mi poradi, pouci ma, dakujem za odpoved. JoPo

Dobrý deň, kamera mi pri nahravaní samovoľne vypne. Po zapnutí mi ukáže "recovery successful", niekedy uloží posledné video pri ktorom to vyplo a niekedy je súbor poškodený. Nainštalovali sme nový firmware, sd kartu máme samsung 128gb, triedy UHS-3, krorá je určená na nahrávanie 4k videi. Vie niekto čo s tým? Ďakujem.

Dobrý den, měl bych dotaz k voděodolnosti. Potápět bez pouzdra se s ní samozřejmě nebudu. Ale pokud budu mít kameru bez pouzdra např. na přilbě a pojedu na kole a začne pršet, je odolná alespoň proti dešti?

dobry den, dnes jsem si vyzvedl akcni kameru yi4k+(waterproof set) , a zatim mam dva drobne problemy. 1. v baleni nebyla 1400mAh baterie ale 1200mAh baterie 2. pri pokusu o update firmwaru skrze aplikaci "YI Action" mi aplikace novejsi firmware nenabidne, i presto ze novejsi je dostupny. A pri pokusu o update pres orig. stranky YItechnology, kde je zapotrebi vyplnit seriove cislo kamery, ktere mi stranka vyhodnocuje jako nespravne, se mi take nedari. ma verze firmwaru je 1.3.29 build 1002r dekuji za pripadne rady ohledne updatu a vysvetleni proc jsem v baleni obdrzel slabsi baterii. Jaroslav

123
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií