PET PET

Diskusia k YI Smart Dash Camera sivá

Zobraziť katalóg
YI Smart Dash Camera sivá - Kamera do auta

Diskusia k YI Smart Dash Camera sivá

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa YI Smart Dash Camera sivá, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu YI Smart Dash Camera sivá ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k YI Smart Dash Camera sivá vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Kameru som si zakúpil pred týždňom. Vždy y ju musím sám zapnúť a vypnúť. Keď je baterka nabitá odpojim kábel a kamera sa vypne. A najviac mi vadí že sa sama nezapne keď sadnem a naštartujem. A keď vypnem vystúpim mala by sa sama vypnúť. Bud to táto kamera nevie alebo je chyba v kamere

Aka micro sd karta ide do tejto kamery

Dobrý den, je možné kameru přesunovat z jednoho auta do druhého? Případně je držák v autě připevněn napevno, nebo ho lze sundávat?

Dobry den, funguje Gsensor i v pripade zaparkovaného vozu, pokud dk dojde k narazu? Dekuji, KV

Dorby den Jedná sa o medzinarodnu verziu s anglickym menu ?

Dobrý den, v autě mám vyhřívané přední sklo, nebude to vadit, nebude se to odlepovat? Děkuji za odpověď

Dobrý deň. Aký je rozdiel proti Xiaomi Mi Dash Cam 1S? Príde mi že táto vie 1080px 60fps... Rovnaká otázka ako v xiaomi Kedy dôjde k uzamknutiu záznamu u tejto kamery? Prípadne ide zamykanie zrušiť? Stará kamera uzamkla vždy prvý záznam pri naštartovaní(alebo vypnutí?) . Napodiv takýchto záznamov je pri krátkych jazdách veľa. Tak bolo otázkou času keď jej celá kapacita ostala uzamknutá. A tento fakt nebol rázne signalizovaný. Takže som po čase zistil že kamera beží ale nezaznamenáva. Fakt nanič....

Zdravim chci se zeptat jestli si necham kameru v aute pres noc a nekdo se priblizi k autu zapne se nahravani nebo ne.Moc pekne dekuji za odpoved.

jaké je heslo k Wifi? děkuji

Dobrý den, jde nějak nastavit délka videa? Kamera mi nahrává pouze po 3 min videích

123
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií