Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Diskusia k ZyXEL LTE3301

Zobraziť katalóg
ZyXEL LTE3301 - LTE WiFi modem

Diskusia k ZyXEL LTE3301

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa ZyXEL LTE3301, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu ZyXEL LTE3301 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k ZyXEL LTE3301 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Ma toto zariadenie aj WAN port

Dobrý deň, mám problém s fungovaním pripojenia do mobilnej dátovej siete. Približne po 15 mesačnej prevádzke táto funkcia zlyhala. Vyskúšal som všetko aby som to napravil. Reštart zariadenia, výmenu SIM karty, uvedenie zariadenia do továrenských nastavení a nová konfigurácia, update firmware na najnovšou verziu poskytovanú výrobcom. Po reštarte zariadenia mi nedokázalo otvoriť časť web stránky pre zadanie PIN kódu na spustenie dátovej služby. Pri iných SIM kartách mi stránku aspoň otvorilo ale po zadaní PIN kódu sa zariadenie do siete akokeby prihlásilo ale bez riadnej funkcie dát (stavové LED svietili poruchovo) a testovacia SMS služba fungovala do a zo zariadenia len z ťažkosťami. Viete mi poradiť ako problém vyriešiť alebo je to na reklamáciu zariadenia? S/N: S160910000781 Ďakujem a prajem pekný deň

Dobrý den. Má tento modem funkci BRIDGE?

Dobrý den. Možná jsem špatně hledal, ale nenašel jsem údaj o napájecím DC napětí a spotřebě (proud v mA/A). Plánuji tento modem nasadit do mobilního provozu z baterie a potřebuji udělat energetickou rozvahu. Děkuji. Ivan Procházka

Dobrý den, omluvte možná primitivní dotaz: do tohoto routeru dám sim-kartu s datovým tarifem, router tedy čerpá data ze sim-karty a vytváří signál wifi. Jak je router ovládán? Chci dále zakoupit IP kameru a chytrou zásuvku, která potřebuje wifi a vše bych chtěl ovládat z mobilu. Jak uvedená zařízení připojím k vytvořenému wifi signálu, když nemohu zadat jako třeba na mobilu žádné přístupové heslo k wifi? Děkuji za odpovědi.

Dobrý den, jaké frekvence LTE jsou podporovány?

Dobrý den, jaká je maximální a minimální provozní teplota? A jaké je provozní napětí? Děkuji.

P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií