P&G boost P&G boost

Diskusia k Zyxel NR2101 5G MiFi, EU and UK Region

Zobraziť katalóg
Zyxel NR2101 5G MiFi, EU  and UK Region - LTE WiFi modem

Diskusia k Zyxel NR2101 5G MiFi, EU and UK Region

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Zyxel NR2101 5G MiFi, EU and UK Region, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Zyxel NR2101 5G MiFi, EU and UK Region ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Zyxel NR2101 5G MiFi, EU and UK Region vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Umí tento modem přenášet data i přes USB rozhraní, aby napájení z notebooku i přenos dat šel po jednom kabelu? Lze WiFi rozhraní vypnout (bezp. důvody)?

Dobrý den. Jak si stojí tento model Zyxel v porovnání s D-Link DWR-2101? Je ve funkčnosti jiný rozdíl než dotykový LCD? (Zde je snad ještě vyjímatelná baterie a u D-Linku není?) Děkuji, P.K.

P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií