PET PET

Diskusia k Zyxel NWD6605

Zobraziť katalóg
Zyxel NWD6605 - WiFi USB adaptér

Diskusia k Zyxel NWD6605

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Zyxel NWD6605, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Zyxel NWD6605 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Zyxel NWD6605 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Je mozne pripojenie k mobilnému telefonu?

Pozor na tento nepodarok! V parametroch je síce uvádzaná podpora 5GHz no tento wifi kľúč si s 5GHz nedokáže poradiť, minimálne nie na routeroch TP-Link. Wifi sieť v pásme 5GHz síce nájde, po zadaní správneho hesla sa aj snaží pripojiť, no konštantne sa potom odpája a opätovne pripája a ak aj pár minút udrží spojenie tak bez Internetu. Výrobca uvádza podporu do Win8 na ktorom to skúšam aj ja. Použil som ovládače dodané na priloženom CD od výrobcu a aj najnovšie z webu výrobcu. Rovnaký problém. V 2,4GHz pásme tento problém nie je. Čiže je nepoužiteľný, keď si kupujem wifi na 5GHz tak by som to aj chcel prevádzkovať na 5GHz. Podpora k tomuto produktu taktiež žiadna. Iné zariadenia (2x mobil, TV, notebook) s wifi na 5GHz u mňa problém nemajú.

Dobrý den, je tento modem na SIM??

POdporuje funkciu hotspot?

Dobrý den, podporuje tento adaptér/lze ho přepnout do monitor mode?

Dobrý deň, jedná sa prosím o chipset: Realtek RTL8812AU a podporuje monitor mode? Ďakujem

Zařízení po připojení vw Win10 hlásí chybu "Ovladač zařízení pro tento hardware nelze zavést. Ovladač je pravděpodobně poškozený nebo zcela chybí. (Kód 39)" Všude se dočtu, že je s Win10 kompatibilní, ale vůbec nereaguje. Máte na to někdo řešení?

P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií