PET Aplikace

Drezové batérie do kuchyne – cenové bomby, akcie

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
FALA
(1)
Filtrovať
V tejto kategórii nájdete výhodné drezové batérie do kuchyne. Cenových hitov v kategórii drezové batérie do kuchyne máme v súčasnej dobe 1. Hľadáte najlacnejší drezové batérie do kuchyne? Potom sa pozrite do kategórie lacné drezové batérie do kuchyne.
1 položka
4,0
FALA TO-75805
Vodovodná batéria – drezová, moderný štýl, antikorová farba
Zľavnené -21 %
62,90 € 79,98 €
Na objednávku – termín upresníme > 5 ks
Očakávame 2. 5. 2024
Objednávací kód: SNT105

Drezové batérie do kuchyne – cenové bomby, akcie

Drezové batérie do kuchyne – cenové bomby, akcie

Drezová batéria do kuchyne je prvok, bez ktorého sa v kuchyni nezaobídete. Používa sa na prívod teplej a studenej vody do kuchynského drezu. Využijete ju na umývanie riadu, zeleniny, ovocia a iných potravín, ale aj na napustenie vody do hrncov či pohárov. Drezová batéria do kuchyne by mala byť kvalitná, úsporná, ale aj štýlová.

Štýlová kuchynská batéria v rôznych farbách

Farba batérie môže zodpovedať dizajnu kuchyne alebo môže byť jej výrazným prvkom. Najbežnejšou farbou drezových batérií je chróm, ktorý je neutrálny a hodí sa k väčšine kuchýň. Batérie sú však dostupné aj v ďalších farbách, ako je napríklad biela, červená alebo modrá. Tieto farby sú zvyčajne odvážnejšie a môžu byť vhodné pre kuchyne s výrazným dizajnom. Pri výbere farby, ktorú má kuchynská batéria, je dôležité zvážiť celkový vzhľad kuchyne a svoj vlastný vkus.

Batéria do kuchyne: Čierna upúta, zlatá je odvážna

Batéria do kuchyne – čierna a rovnako aj zlatá, predstavuje vrchol moderného dizajnu a luxusu. Tento typ je nielen praktický, ale je aj výrazným dizajnovým prvkom, ktorý oživí každý priestor, v ktorom sa nachádza kuchynská batéria. Zlatá pôsobí rovnako elegantne a odvážne, čím sa stáva nielen funkčným, ale aj dekoratívnym prvkom kuchyne. Jej vzhľad je ideálny pre moderné interiéry, kde sa kombinujú kvalitné materiály a minimalistický štýl.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií