AD elektro AP+ plus nový vizuál

Drony so 4K kamerou

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Konštrukcia
Skladacia
(13)
Pevná
(6)
Použitie
Detské
(2)
Pre začiatočníkov
(6)
Pretekársky
(1)
Profesionálny
(6)
FPV
(3)
Ovládanie
Ovládačom
(19)
Mobilom
(8)
Doba chodu
18 min
120 min
-
Podkategória
A1
(10)
A3
(5)
Trieda
C0
(2)
C1
(4)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Drony s kamerou 4K predstavujú jedinečnú kombináciu vzdušného prieskumu a vysokej kvality videa aj fotografií. Tieto pokročilé zariadenia ponúkajú neobmedzené možnosti na tvorbu profesionálnych videí, fotografií a zábavných zážitkov. Ako si vybrať ten pravý dron s kamerou 4K? Pokračujte v čítaní. Poradíme vám.

Pokračovať

Čo všetko vám ponúknu drony s kamerou 4K?

Drony s kamerou 4K disponujú revolučnou technológiou, ktorá otvára nové možnosti v oblasti leteckého snímania, tvorby obsahu a vizuálnych zážitkov. S ich pomocou je možné dosiahnuť neuveriteľné a úchvatné zábery, ktoré posúvajú hranice kreativity a umeleckého vyjadrenia.

Drony s kamerou 4K s GPS navigáciou sú vybavené pokročilým GPS systémom, ktorý umožňuje presné a stabilné lietanie. Vďaka tomu môžu piloti ľahko sledovať polohu dronu a vytvárať plynulé zábery.

Dron s kamerou 4K vs. dron s Full HD kamerou – v čom sa líšia?

Dron s kamerou 4K a dron s Full HD kamerou sa líšia v niekoľkých kľúčových aspektoch. Drony s kamerou 4K ponúkajú vysoké rozlíšenie (3 840 x 2 160 pixelov), čo umožňuje zachytiť detailnejšie a ostrejšie zábery. Tieto drony sú ideálne pre profesionálnych filmárov, fotografov a umelcov, ktorí potrebujú najvyššiu kvalitu videa a jednoduchú úpravu. Na druhej strane drony s Full HD kamerou majú nižšie rozlíšenie (1 920 x 1 080 pixelov) a sú cenovo dostupnejšie.

Na čo slúžia drony s kamerou 4K?

Drony s kamerou 4K majú široké možnosti využitia.

  • Profesionálne videografie a fotografie: Tieto drony poskytujú široké spektrum možností na tvorbu filmov, reklamných spotov, dokumentov, svadobných videí a pod.
  • Letecký prieskum: Vďaka nim je možné jednoducho a efektívne mapovať, monitorovať a dokumentovať veľké oblasti a získať informácie, ktoré by boli inak ťažko dostupné.
  • Zábavné a adrenalínové zážitky: S ich pomocou môžete tiež zachytiť svoje dobrodružné športové aktivity, napríklad lyžovanie, surfovanie, cyklistiku, bungee jumping a zdieľať ich s ostatnými na sociálnych sieťach.

i

Majstri lietania a tvorby ocenia profi dron s kamerou 4K

Profi dron s kamerou 4K je špičkové zariadenie určené pre skúsených pilotov a profesionálnych tvorcov. Tieto drony sú vybavené pokročilými funkciami, ako je inteligentné sledovanie objektov, prednastavené letové trasy, dlhá výdrž batérie a ďalšie možnosti ovládania.

Malý zázrak techniky – to je mini dron s kamerou 4K

Mini dron s kamerou 4K je skvelou voľbou pre tých, ktorí chcú mať neuveriteľnú technológiu v kompaktnom balení. Tento malý zázrak ponúka vysoké rozlíšenie 4K vo veľmi ľahkom a prenosnom dizajne. Dá sa ľahko ovládať pomocou diaľkového ovládača alebo smartfónu.

Zháňate čo najlacnejší dron s kamerou? V tom prípade sa pozrite do našej kategórie bazár alebo výpredaj, kde nájdete lacné drony s kamerou 4K za zlomok pôvodnej ceny.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
19 položiek

Drony so 4K kamerou

V kategórii Drony so 4K kamerou máme práve teraz na Alza.sk celkom 19 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné drony so 4K kamerou Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie drony so 4K kamerou Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii drony so 4K kamerou recenzie
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií