Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Dvojdrezy

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Tvar drezu
Obdĺžnikový
(51)
Oválny
(6)
vanička
S vaničkou
(32)
Bez vaničky
(25)
Odkvap
S odkvapom
(21)
Bez odkvapu
(36)
Dĺžka
43,5 cm
120 cm
-
Šírka
43,5 cm
80 cm
-
Hĺbka
14 cm
31 cm
-
Montáž
Do roviny
(8)
Horná
(36)
Spodná
(1)
Celoplošná
(4)
Na dosku
(7)
Farba
Antikorová
(23)
Čierna
(9)
Biela
(9)
Béžová
(9)
Sivá
(6)
Titanium
(1)
Najnovšie objednávky

Dvojdrezy sú populárnou voľbou mnohých moderných domácností. Ponúkajú nielen množstvo praktických, ale aj estetických výhod a prinášajú dvojnásobný komfort aj efektivitu. Pokračujte v čítaní a dozviete sa, podľa akých parametrov vybrať dvojdrez na mieru vašej kuchyni.

Pokračovať

Prečo by ani vo vašej kuchyni nemal chýbať dvojdrez?

Dvojdrezy predstavujú typ kuchynského drezu, ktorý disponuje dvoma samostatnými vaničkami, ktoré môžu byť buď rovnako veľké, alebo mať rôzne veľkosti. Ide o ideálnu výbavu do kuchyne pre tých, ktorí v nej trávia veľa času a potrebujú viac priestoru. Pozrite sa, aké výhody dvojdrez prináša.

  • Dvojdrezy prispievajú k efektívnejšej práci v kuchyni, pretože umožňujú dve rôzne činnosti zároveň, napríklad v jednej časti môžete oddelene umývať riad, zatiaľ čo v druhej vaničke si môžete opláchnuť čerstvé ovocie a zeleninu. Dvojrez do kuchyne je tak ideálne riešenie pre početnú domácnosť.
  • Rovnako prispievajú k zvýšeniu hygieny v kuchyni. Používanie jedného drezu na umývanie riadu a druhého na prípravu potravín zabraňuje prenosu baktérií.
  • Granitový či nerezový dvojdrez pridáva na estetike kuchyne. Široká škála štýlov a tvarov drezu dokáže vytvoriť silný dizajnový prvok v kuchyni.

Nerezový dvojdrez s odkvapom

Nerezový dvojdrez zapadne do každej kuchyne.

V akých variantoch nájdete dvojdrezy najčastejšie?

Aby ste našli ideálny dvojdrez, ktorý bude vyhovovať vašim potrebám, je dôležité zvážiť hneď niekoľko parametrov vrátane tvaru, odkvapu, materiálu, rozmerov či spôsobu montáže. Prvým krokom je vybrať si typ, ktorý padne do vašej kuchyne najlepšie. Zároveň rôzne typy týchto drezov prinášajú zaujímavé vychytávky.

Kuchynský dvojdrez a jeho možné tvary

Na základe konkrétnych potrieb a dispozícií kuchyne je možné vybrať dvojdrez s vhodným tvarom. V ponuke nájdete obdĺžnikové aj oválne tvary, avšak pre malé kuchyne môže byť praktickejší skôr rohový. Pozrite sa bližšie na možnosti tvaru, aký môže mať dvojdrez.

  1. Obdĺžnikový dvojdrez predstavuje ideálny variant pre tradičné kuchyne a ponúka dostatok priestoru pre pohodlné umývanie riadu.
  2. Oválne dvojdrezy sú vhodné pre moderné kuchyne a prinášajú estetický a jemnejší vzhľad.
  3. Rohový dvojdrez je praktická voľba pre malé alebo úzke kuchyne, kde je kľúčová priestorová efektivita. Umožňuje lepšie využitie rohov pracovnej plochy.
  4. Kruhový tvar poslúži v originálnych a nekonvenčných kuchyniach. Ide o zaujímavú alternatívu, ktorá upúta na prvý pohľad.

Pokiaľ nemáte miesta nazvyš, hodiť sa bude dvojdrez so skrinkou, ktorá poskytne dodatočné priestory.

Objavte dvojdrez s odkvapom

Dvojrez s odkvapom ponúka množstvo výhod a je veľmi praktický pre každodennú prácu v kuchyni. Integrovaná odkvapkávacia plocha poskytuje ďalší priestor na odkladanie riadu, a to či už práve umytého, tak aj špinavého. Dvojrez s odkvapkávacou plochou vám umožní jednoducho presunúť mokrý riad z drezu na odkvapkávač a nechať ho prirodzene vyschnúť. Voda z mokrého riadu odteká priamo do drezu, čo zabraňuje tvorbe škvŕn a uľahčuje čistenie.

i

Integrovaný odkvap znamená, že nepotrebujete ďalší odkvapkávač na riad, čo ušetrí miesto na kuchynskej linke. Nerezový či granitový dvojdrez s odkvapom poslúži aj ako prídavný priestor na prípravu jedla, ak je potrebné rozšíriť pracovnú plochu.

Aké materiály sa používajú na dvojdrezy?

Materiál použitý na dvojdrezy predstavuje tiež jeden z kľúčových faktorov pri rozhodovaní. Najčastejšie narazíte na nerezový či granitový, avšak variantom sú aj keramické vyhotovenia, ktoré podčiarkujú rustikálny dotyk. Ďalšou možnosťou sú dvojdrezy z kompozitných materiálov, ktoré poskytujú vyššiu odolnosť.

Čo všetko ponúka nerezový dvojdrez?

Nerezový dvojdrez ponúka moderný a profesionálny vzhľad, ktorý zapadne do každej kuchyne. Je odolný proti hrdzaveniu, a tak vám vydrží dlhú dobu bez zjavných známok opotrebovania. Nerezový dvojdrez s odkvapkávačom môže byť praktickým riešením pre tých, ktorí hľadajú funkčnosť a jednoduchosť, a to nielen pri údržbe. Pokiaľ sa rozhodnete zvoliť nerezový variant, je dôležité sa zamerať na kvalitu nerezu. Všeobecne býva cenovo dostupnejšie ako iné materiály.

Prečo využívajú nerezový dvojdrez gastro podniky? Tento typ skrátka spĺňa všetky podmienky profesionálnych kuchýň, kde je vyžadovaná odolnosť, hygiena a efektivita. Robustná konštrukcia z nerezovej ocele zaisťuje dlhú životnosť a jednoduchú údržbu.

Zvoľte prémiový granitový dvojdrez

Granitový dvojdrez ponúka luxusný vzhľad a vysokú odolnosť. Tento materiál sa vyznačuje vysokou odolnosťou proti škrabancom, teplotným šokom a je ľahký na údržbu, čo z neho robí ideálnu voľbu pre zaťažené kuchyne. Moderný vzhľad granitu navyše dodáva kuchyni šmrnc a sofistikovanosť. Jeho prémiovosť sa môže podpísať aj na vyššej cene. Majte na pamäti, že granitové dvojdrezy je potrebné pravidelne udržiavať a čistiť.


i

Malé aj veľké nerezové dvojdrezy: Pamätajte na rozmery

To, aké majú dvojdrezy rozmery, vrátane veľkosti drezových nádob či celkových rozmerov, predstavuje ďalší dôležitý aspekt, ktorý treba zvážiť. Celková dĺžka dvojdrezu sa pohybuje od 43,5 do 120 cm, šírka od 43,5 do 105,7 cm a hĺbka od 14 do 30,6 cm. Rozmery by mali byť vybrané tak, aby zodpovedali priestoru kuchyne a potrebám domácnosti.

Spôsob montáže: Inštalujte dvojdrezy tam, kam sa vám to hodí

Dvojdrezy je možné inštalovať rôznymi spôsobmi. Vždy záleží na vybranom kúsku a na možnostiach kuchynskej linky. Spôsob montáže dvojdrezu predstavuje pomerne zásadné rozhodnutie, ktoré ovplyvní ako praktickosť, tak vzhľad vašej kuchyne. Aké možnosti inštalácie sa ponúkajú?

  • Dvojdrezy do roviny ležia v jednej línii s pracovnou doskou a prinášajú bezproblémové čistenie. Výhodou je plynulý prechod medzi drezom a doskou, čo zaisťuje elegantný a minimalistický vzhľad. Táto montáž vyžaduje precíznu prácu a správne zvolený materiál dosky.
  • Horná montáž znamená, že drez je nad pracovnou doskou, čo umožňuje jednoduchú inštaláciu. Inštalácia hornej je ideálna pre tých, ktorí chcú rýchlu a nenáročnú montáž bez nutnosti špeciálnych úprav pracovnej dosky.
  • Spodná montáž umožňuje, aby bol dvojdrez pod pracovnou doskou, vytvára tak hladký a moderný vzhľad. Tento typ inštalácie skrýva okraje drezu pod dosku, čím vytvára hladký a neprerušený povrch, ktorý je zároveň ľahko udržiavateľný.
  • Modulová montáž umožňuje integráciu dvojdrezu do rôznych modulov kuchynského nábytku. Je ideálny pre tých, ktorí hľadajú flexibilné riešenie, ktoré sa prispôsobí ich individuálnym potrebám a priestorovým možnostiam.
  • Montáž na dosku alebo na stenu sú ďalšie menej časté, ale kreatívne možnosti, ktoré využijete, pokiaľ máte iné priestorové nároky. Táto metóda je vhodná pre neobvyklé kuchynské priestory a špecifické kuchynské dizajny, kde štandardná inštalácia nie je možná alebo praktická.

Dvojdrez a jeho ďalšie možnosti: Nezabudli ste na výpust?

Výpust dvojdrezu ponúka opäť niekoľko rôznych možností. Sitkové výpuste sú dobré na zachytenie potravinových zvyškov, zatiaľ čo dvojdrezy so štupľovým výpustom umožňujú napustiť nádrž vodou. Výpust s pripojením na umývačku môže byť užitočný pre domácnosti, ktoré často používajú umývačku riadu.

Stále neviete, aký je ten najlepší dvojdrez? Recenzie našich zákazníkov vám s výberom pomôžu.

Dvojdrezy a ich otvory

Výber otvorov pre dvojdrezy má kľúčový význam pre jeho funkčnosť a inštaláciu. Z akých možností môžete vyberať?

  1. Bez otvorov je vyrábaný dvojdrez do kuchyne, ktorý umožňuje maximálnu flexibilitu pri montáži, ale vyžaduje si profesionálnu inštaláciu.
  2. Vyvŕtané otvory sú už pripravené na jednoduchú a rýchlu inštaláciu vodovodnej batérie a ďalších prvkov.
  3. Predfrézované otvory poskytujú predlohu na jednoduché dokončenie otvorov podľa individuálnych potrieb, čo je kompromis medzi flexibilitou a pohodlím.

Kuchynský dvojrez so štýlom: Vyberte si farbu aj dizajn

Čo sa týka farby a dizajnu, kuchynský dvojdrez je ponúkaný v širokej škále možností. Čierne a biele varianty sú populárne pre svoj moderný a čistý vzhľad. Dvojdrezy s klasickým vzhľadom môžu byť ideálne pre tradičné kuchyne, zatiaľ čo dizajnový moderný vzhľad prináša inovatívny a nevšedný prvok do kuchyne.

i

Ak máte obmedzený rozpočet, stavte na lacný dvojdrez. Bazár ponúka skvelé kúsky za príjemné ceny.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
57 položiek
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
ALVEUS Basic 160 fi 90
Nerezový drez – obdĺžnikový tvar, dvojdrezový, antikorový materiál, obojstranná orientácia drezu, štupľový výpust, antikorová farba, rozmery vane: 37 cm×34 cm×14 cm (D׊×H)
89,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: ALVEDR229
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
Metalac Granit X Quadro Plus 1,5D dvoj s vaničkou a odkvapom, béžový - Granitový drez Varianty
Metalac Granit X Quadro Plus 1,5D dvoj s vaničkou a odkvapom, béžový
Granitový drez – obdĺžnikový tvar, dvojdrezový, s vaničkou, s odkvapom, granitový materiál, obojstranná orientácia drezu, sitkový výpust, s pripojením na umývačku, béžová farba, celkové rozmery drezu: 50 cm×78 cm×21 cm (D׊×H), rozmery vane: 41.5 cm×35.5 cm×21 cm (D׊×H)
168,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: METinc22
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
ALVEUS Atrox 50 G 91 Čierna - Granitový drez Varianty
5,0
ALVEUS Atrox 50 G 91 Čierna
Granitový drez – obdĺžnikový tvar, dvojdrezový, s vaničkou, granitový materiál, obojstranná orientácia drezu, štupľový výpust, čierna farba, celkové rozmery drezu: 79 cm×50 cm×19.5 cm (D׊×H), rozmery vane: 39 cm×34 cm×19.5 cm (D׊×H)
211,94 €
Na sklade > 5 ks u dodávateľa
Objednávací kód: ALVEDR174
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
SINKS PERFECTO 1160 DUO Metalblack - Granitový drez Varianty
SINKS PERFECTO 1160 DUO Metalblack
Granitový drez – obdĺžnikový tvar, dvojdrezový, s vaničkou, s odkvapom, granitový materiál, obojstranná orientácia drezu, sitkový výpust, s pripojením na umývačku, čierna farba, celkové rozmery drezu: 116 cm×50 cm×20 cm (D׊×H), rozmery vane: 43 cm×33 cm×20 cm (D׊×H)
293,72 €
Na sklade 2 ks u dodávateľa
Objednávací kód: SINDR601
Metalac Inko antikorový dvojdrez Standard 2D, 800 × 600 mm
Nerezový drez – obdĺžnikový tvar, dvojdrezový, antikorový materiál, obojstranná orientácia drezu, antikorová farba, celkové rozmery drezu: 60 cm×80 cm×16.5 cm (D׊×H)
67,90 €
Na sklade 3 ks
Objednávací kód: MTLink01
Metalac Granit X Quadro Plus 1,5D dvoj s vaničkou a odkvapom, biely - Granitový drez Varianty
Metalac Granit X Quadro Plus 1,5D dvoj s vaničkou a odkvapom, biely
Granitový drez – obdĺžnikový tvar, dvojdrezový, s vaničkou, s odkvapom, granitový materiál, obojstranná orientácia drezu, sitkový výpust, s pripojením na umývačku, biela farba, celkové rozmery drezu: 50 cm×78 cm×21 cm (D׊×H), rozmery vane: 41.5 cm×35.5 cm×21 cm (D׊×H)
187,90 €
Na sklade 5 ks
Objednávací kód: METinc23
Metalac Inko Granit X Quadro Plus 2D dvojdrez s vaničkou 780 × 500, šampaň
Granitový drez – obdĺžnikový tvar, dvojdrezový, s vaničkou, granitový materiál, obojstranná orientácia drezu, sitkový výpust, s pripojením na umývačku, sivá farba, celkové rozmery drezu: 50 cm×78 cm×20.5 cm (D׊×H), rozmery vane: 78 cm×50 cm×20.5 cm (D׊×H)
165,90 €
Na sklade 2 ks
Objednávací kód: MTLink24
Metalac Granit X Quadro Plus 1,5D dvoj s vaničkou a odkvapom, sivý - Granitový drez Varianty
Metalac Granit X Quadro Plus 1,5D dvoj s vaničkou a odkvapom, sivý
Granitový drez – obdĺžnikový tvar, dvojdrezový, s vaničkou, s odkvapom, granitový materiál, obojstranná orientácia drezu, sitkový výpust, s pripojením na umývačku, sivá farba, celkové rozmery drezu: 50 cm×78 cm×20.5 cm (D׊×H), rozmery vane: 42 cm×37 cm×20.5 cm (D׊×H)
168,90 €
Na sklade 3 ks
Objednávací kód: METinc25
Metalac Granit X Quadro Plus 2D dvoj s vaničkou, sivý - Granitový drez Varianty
Metalac Granit X Quadro Plus 2D dvoj s vaničkou, sivý
Granitový drez – obdĺžnikový tvar, dvojdrezový, s vaničkou, granitový materiál, obojstranná orientácia drezu, sitkový výpust, s pripojením na umývačku, sivá farba, celkové rozmery drezu: 50 cm×78 cm×20.5 cm (D׊×H), rozmery vane: 42.4 cm×37.4 cm×20.5 cm (D׊×H)
179,90 €
Na sklade 2 ks
Objednávací kód: METinc30
MATALAC Granit X Linea M 1,5D dvojdrez s vaničkou, čierny - Granitový drez Varianty
MATALAC Granit X Linea M 1,5D dvojdrez s vaničkou, čierny
Granitový drez – obdĺžnikový tvar, dvojdrezový, s vaničkou, granitový materiál, obojstranná orientácia drezu, sitkový výpust, s pripojením na umývačku, čierna farba, celkové rozmery drezu: 50 cm×62 cm×20.5 cm (D׊×H), rozmery vane: 43 cm×40 cm×20.5 cm (D׊×H)
143,90 €
Na sklade 2 ks
Objednávací kód: METinc37
Metalac Inko oválny béžový drez s vaničkou X Granit Elipse 780 × 500 mm - Granitový drez Varianty
Metalac Inko oválny béžový drez s vaničkou X Granit Elipse 780 × 500 mm
Granitový drez – oválny tvar, dvojdrezový, s vaničkou, granitový materiál, montáž drezu iba špecifickým spôsobom, sitkový výpust, s pripojením na umývačku, béžová farba, celkové rozmery drezu: 50 cm×78 cm×21 cm (D׊×H), rozmery vane: 78 cm×50 cm×21 cm (D׊×H)
172,90 €
Na sklade 2 ks
Objednávací kód: MTLink10
Metalac Inko oválny biely drez s vaničkou X Granit Elipse 780 × 500 mm - Granitový drez Varianty
Metalac Inko oválny biely drez s vaničkou X Granit Elipse 780 × 500 mm
Granitový drez – oválny tvar, dvojdrezový, s vaničkou, granitový materiál, montáž drezu iba špecifickým spôsobom, sitkový výpust, s pripojením na umývačku, biela farba, celkové rozmery drezu: 50 cm×78 cm×21 cm (D׊×H), rozmery vane: 78 cm×50 cm×21 cm (D׊×H)
178,90 €
Na sklade 2 ks
Objednávací kód: MTLink12
Metalac Inko oválny sivý drez s vaničkou X Granit Elipse 780 × 500 mm - Granitový drez Varianty
Metalac Inko oválny sivý drez s vaničkou X Granit Elipse 780 × 500 mm
Granitový drez – oválny tvar, dvojdrezový, s vaničkou, granitový materiál, montáž drezu iba špecifickým spôsobom, sitkový výpust, s pripojením na umývačku, sivá farba, celkové rozmery drezu: 50 cm×78 cm×21 cm (D׊×H), rozmery vane: 78 cm×50 cm×21 cm (D׊×H)
172,90 €
Na sklade 2 ks
Objednávací kód: MTLink11
Metalac Inko oválný čierny drez s vaničkou X Granit Elipse 780 × 500 mm - Granitový drez Varianty
Metalac Inko oválný čierny drez s vaničkou X Granit Elipse 780 × 500 mm
Granitový drez – oválny tvar, dvojdrezový, s vaničkou, granitový materiál, montáž drezu iba špecifickým spôsobom, sitkový výpust, s pripojením na umývačku, čierna farba, celkové rozmery drezu: 50 cm×78 cm×21 cm (D׊×H), rozmery vane: 78 cm×50 cm×21 cm (D׊×H)
195,90 €
Posledný kus na sklade
Objednávací kód: MTLink09
Metalac Granit X Quadro Plus 2D dvoj s vaničkou, biely - Granitový drez Varianty
Metalac Granit X Quadro Plus 2D dvoj s vaničkou, biely
Granitový drez – obdĺžnikový tvar, dvojdrezový, s vaničkou, granitový materiál, obojstranná orientácia drezu, sitkový výpust, s pripojením na umývačku, biela farba, celkové rozmery drezu: 50 cm×78 cm×20.5 cm (D׊×H), rozmery vane: 42.4 cm×37.4 cm×20.5 cm (D׊×H)
195,90 €
Na sklade 3 ks
Objednávací kód: METinc28
MATALAC Granit X Linea M 1,5D dvojdrez s vaničkou, šampanový - Granitový drez Varianty
MATALAC Granit X Linea M 1,5D dvojdrez s vaničkou, šampanový
Granitový drez – obdĺžnikový tvar, dvojdrezový, s vaničkou, granitový materiál, obojstranná orientácia drezu, sitkový výpust, s pripojením na umývačku, béžová farba, celkové rozmery drezu: 50 cm×62 cm×20.5 cm (D׊×H), rozmery vane: 43 cm×40 cm×20.5 cm (D׊×H)
143,90 €
Na sklade 3 ks
Objednávací kód: METinc39
MATALAC Granit X Linea M 1,5D dvojdrez s vaničkou, sivý - Granitový drez Varianty
MATALAC Granit X Linea M 1,5D dvojdrez s vaničkou, sivý
Granitový drez – obdĺžnikový tvar, dvojdrezový, s vaničkou, granitový materiál, obojstranná orientácia drezu, sitkový výpust, s pripojením na umývačku, sivá farba, celkové rozmery drezu: 50 cm×62 cm×20.5 cm (D׊×H), rozmery vane: 43 cm×40 cm×20.5 cm (D׊×H)
143,90 €
Na sklade 3 ks
Objednávací kód: METinc36
ALVEUS Elegant 70
Nerezový drez – obdĺžnikový tvar, dvojdrezový, s odkvapom, antikorový materiál, obojstranná orientácia drezu, sitkový výpust, antikorová farba, rozmery vane: 40 cm×34 cm×19 cm (D׊×H)
239 €
Na sklade 3 ks
Objednávací kód: ALVEDR247
ALVEUS Elegant 40
Nerezový drez – obdĺžnikový tvar, dvojdrezový, antikorový materiál, obojstranná orientácia drezu, sitkový výpust, antikorová farba, rozmery vane: 40 cm×34 cm×19 cm (D׊×H)
218 €
Na sklade 3 ks
Objednávací kód: ALVEDR246
ALVEUS Basic 160 fi 90 DEK
Nerezový drez – obdĺžnikový tvar, dvojdrezový, antikorový materiál, štupľový výpust, antikorová farba, rozmery vane: 37 cm×34 cm×14 cm (D׊×H)
112,42 €
Na sklade 5 ks
Objednávací kód: ALVEDR230
SINKS PERFECTO 1160 DUO Titanium - Granitový drez Varianty
SINKS PERFECTO 1160 DUO Titanium
Granitový drez – obdĺžnikový tvar, dvojdrezový, s odkvapom, granitový materiál, obojstranná orientácia drezu, sitkový výpust, s pripojením na umývačku, titanium farba, celkové rozmery drezu: 116 cm×50 cm×20 cm (D׊×H), rozmery vane: 33 cm×43 cm×20 cm (D׊×H)
293,72 €
Na sklade 2 ks u dodávateľa
Objednávací kód: SINDR775
SINKS CLP-A 1200 DUO M 0,6 mm matný
Nerezový drez – obdĺžnikový tvar, dvojdrezový, s odkvapom, antikorový materiál, obojstranná orientácia drezu, štupľový výpust, s pripojením na umývačku, antikorová farba, celkové rozmery drezu: 120 cm×60 cm×14.5 cm (D׊×H), rozmery vane: 34 cm×37 cm×14.5 cm (D׊×H)
140,57 €
Na sklade > 5 ks u dodávateľa
Objednávací kód: SINDR309
SINKS CLASSIC 800 DUO V 0,6 mm matný
Nerezový drez – obdĺžnikový tvar, dvojdrezový, s vaničkou, antikorový materiál, montáž drezu iba špecifickým spôsobom, sitkový výpust, s pripojením na umývačku, antikorová farba, celkové rozmery drezu: 80 cm×50 cm×15 cm (D׊×H), rozmery vane: 40 cm×35 cm×15 cm (D׊×H)
111,98 €
Na sklade > 5 ks u dodávateľa
Objednávací kód: SINDR706
SINKS STAR 1000.1 V 0,6 mm matný
Nerezový drez – obdĺžnikový tvar, dvojdrezový, s vaničkou, s odkvapom, antikorový materiál, obojstranná orientácia drezu, sitkový výpust, s pripojením na umývačku, antikorová farba, celkové rozmery drezu: 100 cm×50 cm×17 cm (D׊×H), rozmery vane: 41 cm×35 cm×17 cm (D׊×H)
121,38 €
Na sklade 3 ks u dodávateľa
Objednávací kód: SINDR581

Dvojdrezy

Dvojdrezy

V kategórii Dvojdrezy máme práve teraz na Alza.sk celkom 57 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné dvojdrezy Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie dvojdrezy Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii dvojdrezy recenzie
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií