Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Fľaše na šľahačku

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Objem
0,25 l
1 l
-
vhodné do umývačky
Áno
(17)
Nie
(4)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Ste milovníkom šľahačky a chcete si túto pochúťku pripravovať častejšie priamo u vás doma? Potom je pre vás fľaša na šľahačku ideálnym riešením. Jednoducho si kúpte výrobník šľahačky a môžete sa pustiť do diela. Pozrite sa, ako sa šľahačková fľaša obsluhuje a ako je to s náhradnými bombičkami.

Pokračovať

Ako vlastne fľaša na šľahačku funguje?

Ak ste milovníkom šľahačky a chcete si túto dobrotu pripraviť aj doma, pomôže vám fľaša na šľahačku. Používanie je veľmi jednoduché. Do fľaše nalejete smotanu, uzavriete pomocou bombičky na šľahačku a napustíte N₂O. Smotana v nej potom prebobtná a následným zatrasením začne tuhnúť. Tlak postupne dostane šľahačku von.

i

Šľahačkovač by mal svojím objemom vyhovovať vašim potrebám. Ničím výnimočným nie je šľahačková fľaša, do ktorých nalejete až 1 liter smotany. Bežne sa však objem pohybuje medzi 0,25 – 0,5 litrom.

Páčiť sa vám môže fľaša na šľahačku na bombičky

Aby fľaša na šľahačku vôbec mohla fungovať, budete potrebovať bombičky na šľahačku. Tie v rôznom množstve obsahujú N₂O, ktorý sa podieľa na tvorbe smotanového potešenia najzásadnejšie. Bombičky slúžia na jednorazové použitie a napasujete ich na rôzne fľaše na šľahačku. Niektoré sú dokonca recyklovateľné.

Fľaša na šľahačku
Fľaša na šľahačku

Fľaša na šľahačku
Fľaša na šľahačku set

Bombičky na šľahačku
Náhradné bombičky na šľahačku

Šľahačková fľaša na bombičky disponuje množstvom certifikátov, ktoré zaručujú zdravotnú neškodnosť.

Retro fľaša na šľahačku, alebo skôr elegantné vyhotovenie?

Fľaša na šľahačku je ponúkaná v celom rade vyhotovení. Najčastejšie nájdete fľaše z nehrdzavejúcej ocele, ktorá tvorí ich telo aj hlavu. Navyše môžu byť vybavené silikónovým tesnením a úchytom pre ešte kvalitnejšiu šľahačku. Retro šľahačková fľaša je odlišná svojím dizajnom, ale funkčne ide o rovnaký produkt.

i

Zaujíma vás lacná fľaša na šľahačku? Bazár skrýva kúsky za skvelé ceny.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
24 položiek

Fľaše na šľahačku

Fľaše na šľahačku

V kategórii Fľaše na šľahačku máme práve teraz na Alza.sk celkom 24 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné fľaše na šľahačku Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie fľaše na šľahačku Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie fľaše na šľahačku Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii fľaše na šľahačku recenzie
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií