PET PET

Diskusia k ASUS DUAL GTX1060 3G

Zobraziť katalóg
ASUS DUAL GTX1060 3G - Grafická karta

Diskusia k ASUS DUAL GTX1060 3G

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa ASUS DUAL GTX1060 3G, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu ASUS DUAL GTX1060 3G ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k ASUS DUAL GTX1060 3G vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Chcem sa opýtať mam doma skladaný počítač ktorý som sám skladal, stoho vyplíva že nejaku odbornú zručnosť mám a mechanicke poškodenie ktoré sposobim beriem na vedomie. Ale ide mi oto či sa nezruši nejaka zaručna lehota tým že si grafiku sám do PC vložim. Dalej každy vieme že Grafická karta sa po nejakom čase použivania dosť zanesie prachom. Je dobre ju čistit tak 2x do roka, pokial ju chceme udržať čo najviac pri živote a vykone. Takže tým že ju rozoberiem a vyčistim či sa nezruši ta už spomínaná ZARUKA. A dalej... Po nejakom čase cca jeden až dvá roky Teplovodíva pasta ktora je na GPU procesora grafickej karty stáca životnosť a preukáže sa tak že sa Grafika začne čím dalej tým viac prehrievať. Takže ak by som rozobral kartu a prakticky urobil tento veškeri servis Zruši sa mi táto Zaručna lehota ? :) Dakujem za odpoved

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli bude tato Grafická karta kompatibilní s touhle základní deskou asus p8b75-v

Pujde tato graficka karta na zakladni desku Odkaz do neznáma a utahne ji zdroj 350 W ?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli karta bude fungovat na této sestavě : Procesor Intel Core i5-3470, deska Asus p8H77-V a zdroj Corsair CX 750M.

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli karta bude kompatibilní s touto deskou: asus-h81m-r (https://www.alza.cz/asus-h81m-r-d2915188.htm?catid=18854473)

Dobrý deň chcel by som opýtať či bude táto graficka karta kompatibilna so záakladnou doskou GIGABYTE B250-D3H

Mám záujem o túto grafickú kartu len neviem či mi bude pasovať na moju dosku moja doska je gigabyte ga-b75m-d3v Za odpoveď dakujem.

Dobrý den uvažuji nad tím že si pořidim tuto grafickou kartu.A chtěl bych se zeptat zda by fungoval na teto zakladní desce Odkaz do neznáma Všude je napsáno že grafická karta vyžaduje PCIx16 3.0 a tato deska má jen PCIx16 2.0 Tak proto se chci ujistit zda by vše fungovalo jak má a nebyly by žádné velké komplikace při provozu. Děkuji

zdravím 400W zdroj bude asi dost málo že ?

Dobry den bude tato karta fungovat na doske asus tuf sabertooth r3.0 procesor FX 8370 ?

12
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií