PET PET

Diskusia k Canon EOS 750D + EF-S 18–55 mm IS STM

Zobraziť katalóg
Canon EOS 750D + EF-S 18–55 mm IS STM - Digitálny fotoaparát

Diskusia k Canon EOS 750D + EF-S 18–55 mm IS STM

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Canon EOS 750D + EF-S 18–55 mm IS STM, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Canon EOS 750D + EF-S 18–55 mm IS STM ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Canon EOS 750D + EF-S 18–55 mm IS STM vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den můžu se prosím zeptat kolik to točí FPS při full HD?

SOM VEľMI SKLAMANý PRíSTUPOM PRACOVNíKOV ALZA V BRATISLAVE!!! 28. 11. som zakúpil (okrem iného) fotoaparát Canon EOS 750D + EF-S 18-55mm IS STM. Fotoaparát som odviezol do našej redakcie v Prahe. Kolega, ktorý sa na nový fotoaparát tešil však žial zistil, že fotoaparátu nefunguje spojenie s pamäťovou kartou a išiel ho reklamovať v Alze v Prahe. Tam mu povedali, že reklamáciu nemôžu prijať (?!), že reklamovať treba v mieste, kde sme ho kúpili. Bol so teda pre daný fotoaparát v Prahe a v pondelok 10. 12. som ho zaniesol na reklamačné oddelenie. Pracovník sa ma pýtal, či sa mi chce čakať na reklamačný protokol alebo stačí, keď mi ho pošle na mail - pritom mi zopakoval mailovú adresu z údajov, ktoré alza o našej firme LUXUR Media SK má = [email protected]. Dnes je 16. 12. a podnes mi žiadne potrvdenie o prevzatí reklamácie či protokol na mail neprišiel. Takeže podnes nemám žiaden doklad o tom, že som v Alze v Bratislave reklamoval a odovzdal fotoaparát Canon na reklamáciu!!!

Dobry den, zvazujem u Vas kupu Canon EOS 750d a neviem aky objektiv na moje ucely by bol vhodny. Chcem na zaciatok fotit krajinu, ludi a spravit par svadieb. Po par svadbach by som bol ochotny kupit kvalitnejsi objektiv. Teraz nemozem si dovolit moc investovat do objektivu. Prosim dajte mi zopar moznosti objektivov ku telu 750d, ktore na zaciatok postacuju na kvalitne fotky krajiny, ludi a nafotenie niekolkych svadieb. Dakujem Haladej

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zdali je možné objednat fotoaparát Canon EOS 750D (pouze tělo) a k němu objektiv Canon EF 50mm f/1,8 STM. V nabídce jsem tuto kombinaci nenašel, potřeboval bych cenovou nabídku. Děkuji. S pozdravem Martin Šámal

Dobrý den, ráda bych věděla zda pro Canon D750 je vhodny objektiv Canon 50mm 1,8 aby fungovalo automatické ostření. Případně jaké varianta je tohoto spojení u Nikonu D5300. Chtěla bych fotit portréty a postavy s malou hloubkou ostrosti. Děkuji předem za odpověď. L.R.

P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií