PET AD homeoffice

Diskusia k CONNECT IT InWallz QUALCOMM QUICK CHARGE 3.0 biela

Zobraziť katalóg
CONNECT IT InWallz QUALCOMM QUICK CHARGE 3.0 biela - Nabíjačka do siete

Diskusia k CONNECT IT InWallz QUALCOMM QUICK CHARGE 3.0 biela

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa CONNECT IT InWallz QUALCOMM QUICK CHARGE 3.0 biela, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu CONNECT IT InWallz QUALCOMM QUICK CHARGE 3.0 biela ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k CONNECT IT InWallz QUALCOMM QUICK CHARGE 3.0 biela vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Zdravím, využijem s touto nabíjačkou plný potenciál nabíjania Samsung S20 FE? (25W), vďaka.

Má to i Power Delivery?

Dobrý den, lze port této nabíječky označený jako Quick Charge 3.0 (rychlonabíjení) používat k nabíjení běžných starších telefonů? Nehrozí poškození telefonu - např. přebití?

Dobry den je vhodny k nabjeni Lg g4 ? bych pouzival vystup 2,4A Na powerbanku bych pouzival vystup 3,0A 10000mAh

dobry den,chcem sa spytat ci tato rychlonabijacka:CONNECT IT InWallz QUALCOMM QUICK CHARGE 3.0 biela je vhodna aj na power banky typu ako napriklad imymax carbon power bank 30 000 mAh?dakujem

je vhodná k mobilu Samsung Galaxy S3 neo?

Dobrý den, je tato nabíječka vhodná k rychlonabíjení mobilu HTC desire 510 ?

Zdravím, potreboval by som vedieť približne za akú dobu nabije tento adaptér štyri baterky typu 18650, keď má každá baterka kapacitu 3000mAh (t.j. celkovo 12000mAh). S mojím aktuálnym adaptérom s výstupným napätím 1.5A mi to trvá približne 8 až 9 hodín. Myslíte že by tento adaptér tie baterky stihol nabiť za 3-4 hodiny? Všimol som si, že tento adaptér má dva USB výstupy. Predpokladám, že ten výstup Qualcomm Quick Charge 3.0 nabíja rýchlejšie, ako ten s 2.4A prúdom, prosím opravte ma, ak sa mýlim. Pokiaľ by tento adaptér nedokázal nabiť tie baterky do tých štyroch hodín, vedeli by ste mi nejaký iný odporučiť? Ďakujem vopred za odpovede a prajem pekný ďeň.

P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií